Ρεκόρ τηλεθέασης στα 113 εκατ. για το Super Bowl

Το Fox αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής κατά τη διάρκεια του Super Bowl 57. Η τηλεθέαση για την κυριακάτικη αναμέτρηση μεταξύ των Kansas City Chiefs και των Philadelphia Eagles, ένα παιχνίδι που κρίθηκε σε ένα γκολ της τελευταίας στιγμής, έφτασε σε μέσο όρο τηλεθέασης τα 113 εκατ.

Αυτό αφορά την προβολή σε γραμμικό κανάλι

μέσω του Fox και του Fox Deportes, καθώς και ψηφιακά στο Fox και το National Football League (NFL) Properties. Συνολικά, 182,6 εκατ. τηλεθεατές παρακολούθησαν ολόκληρο ή μέρος του Super Bowl 57, ενώ στην prime time ζώνη σε όλα τα δίκτυα, ο αγώνας έλαβε 40,0/77 household rating/share.

Τα νούμερα ξεπέρασαν ελαφρώς την τηλεοπτική μετάδοση του NBC το 2022, η οποία είχε μέσο όρο 112,3 εκατ. σε όλες τις πλατφόρμες γραμμικής μετάδοσης και streaming, σύμφωνα με τη Nielsen και την NBCUniversal.

Τέλος, το Super Bowl 57 σημείωσε κατά μέσο όρο 7 εκατ. streams, αυξημένα κατά 18% σε σχέση με πέρυσι και κατά 103% σε σχέση με τα τελευταία streams που αφορούσαν στο Super Bowl της Fox το 2020, σύμφωνα με την Adobe Analytics και την παραδοσιακή καταμέτρηση του streaming.

(Πηγή: AdWeek)

Keywords
Τυχαία Θέματα