Αυθεντικό relevant content και εμπιστοσύνη στους creators «μετρούν» στο TikTok

Αφιερωμένο στο TikTok ήταν το Social Media Conference 2024 με tagline «Mastering TikTok», το οποίο διοργάνωσε χθες η Boussias Events, στην OTEAcademy. Το «παρών» έδωσαν στελέχη brands, agencies, καθώς και creators, οι οποίοι συγκέντρωσαν insights και tips για το πώς μπορούν να προβληθούν, να αυξήσουν τους followers τους, να καλλιεργήσουν ουσιαστικές συνδέσεις με το κοινό τους και να επιτύχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Στα highlights, ο Alexander

Morad, Owner & Founder, Bright Mind Agency και TikTok Ad Awards Jury Member, σημείωσε ότι το TikTok είναι ένα καθαρά entertaining μέσο και σχολίασε ότι το αυθεντικό και relevant storytelling είναι στοιχείο «κλειδί» και για το περιεχόμενο και για τα paid ads. Για τα Toks, τους χώρους δηλαδή όπου «συναντιούνται» οι χρήστες για να κάνουν engage με τα ενδιαφέροντά τους, μίλησε ο Sam Gillies, Co-Founder & Chief Content Officer, Nonsensical -The TikTok Agency, προσθέτοντας ότι το κοινό ενδιαφέρεται για topics και όχι «φίρμες».

Η Pollyanna Ward, Strategy & Planning Director, Flight Story, αναφέρθηκε στον forgiving χαρακτήρα του Μέσου, το οποίο επιτρέπει τον πειραματισμό με διάφορα φορμάτ, tags και ιδέες και κάλεσε τα brands να πειραματίζονται με τα brand assets τους χωρίς να διστάζουν. Όσο περισσότεροι οι creators, τόσο περισσότεροι και οι ambassadors για τα brands, σχολίασε ο Dan Evans, Senior Social Manager, Samsung Electronics UK και ζήτησε από τις εταιρείες να εμπιστεύονται και να δίνουν την ευελιξία στους creators να δημιουργούν ελεύθερα, αφού οι ίδιοι γνωρίζουν καλύτερα το κοινό τους. Αναλυτικά η κάλυψη του συνεδρίου σε επόμενο τεύχος του Marketing Week.

Keywords
Τυχαία Θέματα