Yahoo και Acrossmedia241 συνεργάτες καμπάνιας του ΕΟΤ

Για ακόμα μία χρονιά, ο ΕΟΤ επένδυσε, σε επίπεδο διεθνούς προβολής, σε καινοτόμα και σύγχρονα διαφημιστικά κανάλια. Στο πλαίσιο αυτό, στοχεύοντας τις αγορές των ΗΠΑ και του Καναδά, σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε – σε συνεργασία με το Yahoo και την Acrossmedia241 – ένα στρατηγικό πλάνο επικοινωνίας που αξιοποίησε ad channels & formats, όπως Digital Out Of Home,

Connected TV, In-Game Ads, Brand Stories, Conversational Ads, κ.ά.

Η καμπάνια, η οποία είχε διάρκεια από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάιο του 2023, προσέγγισε πάνω από 131 εκατ. unique users από επιλεγμένες πόλεις (New York City, Boston, Chicago, Montreal, Toronto, κ.ά.) και των 2 χωρών, καταγράφοντας 788 εκατ. impressions και περισσότερα από 1,05 εκατ. clicks προς το visitgreece.gr.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο πλαίσιο της καμπάνιας, έλαβε χώρα και σχετικό search lift survey που είχε ως στόχο να αναδείξει κατά πόσο οι χρήστες που εκτέθηκαν σε μία ή περισσότερες από τις διαφημίσεις της καμπάνιας, προχώρησαν σε οποιαδήποτε online search χρησιμοποιώντας keywords/ keyphrases που αφορούν στην Ελλάδα και το ευρύτερο context του Visit Greece.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του survey, σχεδόν 1 στους 5 χρήστες στις ΗΠΑ έκανε κάποιου είδους σχετική αναζήτηση, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στον Καναδά ξεπέρασε το 30%.

Keywords
Τυχαία Θέματα