Workshop της ForestView, «Amazon, η εξωστρέφεια των ελληνικών brands»

H Forestview, μέλος του Think Digital Group, συμμετείχε για ακόμη μία φορά στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward, παρέχοντας σε ελληνικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, ένα workshop σχετικά με τον ρόλο της Amazon στη στρατηγική εξαγωγών ενός brand.

Το workshop

παρουσίασαν οι Γιάννης Γκέκας, Μanaging Director και Στέλιος Κοσμίδης, Client Service Director της ForestView. Ο Γιάννης Γκέκας ανέφερε: «Συμμετέχουμε πάντοτε με μεγάλο ενθουσιασμό σε πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο την εξέλιξη των ελληνικών brands και του e-commerce.

Ευχαριστούμε την Endeavor Greece για τη πρόσκληση, αλλά και τις συμμετέχουσες εταιρείες για το ενεργό τους ενδιαφέρον». Ο Στέλιος Κοσμίδης δήλωσε: «Το Amazon είναι ένα πολύ σημαντικό κανάλι στη συνολική Commerce & Marketing στρατηγική.

Όλο και περισσότερα ελληνικά brands εκμεταλλεύονται το δίκτυο της Amazon, όχι μόνο για τους 310 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες παγκοσμίως και τα εργαλεία προώθησης, αλλά και για το μοναδικό last-mile delivery που προσφέρει (Fulfillment by Amazon)». Το πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward υλοποιείται σε συνεργασία με την Endeavor Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα