«We Love Salads»: Pop-up store από τον Φρεσκούλη

Η μάρκα Φρεσκούλης δημιουργεί ένα ιδιαίτερο pop-up store στην ιστορική Αγορά Μοδιάνο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και παρουσιάζει για πρώτη φορά, ολόκληρη την γκάμα Φρεσκούλης με τα 68 προϊόντα της στο κοινό. Στο νέο pop-up store «We Love Salads» του Φρεσκούλη στη Θεσσαλονίκη,

οι καταναλωτές θα μπορούν να βρουν και να προμηθευτούν τις φρέσκες, πλυμένες και έτοιμες για σερβίρισμα σαλάτες του Φρεσκούλη με συμβατικά και βιολογικά λαχανικά, τα Super Bowls με τις υπερτροφές και τα συστατικά υψηλής διατροφικής αξίας, τα φρέσκα λαχανικά και μυρωδικά για μαγείρεμα, τα υγιεινά γεύματα και snack to-go, τα οποία συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων τις σαλάτες Caesar’s και Quinoa vegan, φρέσκα φρούτα με γιαούρτι, φρουτοσαλάτες και λαχανικά ατμού.

Επιπλέον, όλοι θα μπορούν να παραγγείλουν από το μενού, προτεινόμενες συνταγές σαλάτας ή να φτιάξουν τη δική τους σαλάτα, επιλέγοντας από τα υλικά του salad bar. Στη διάθεση του κοινού θα υπάρχουν ακόμα βιβλία μαγειρικής για υγιεινή διατροφή και χορτοφαγία, σκεύη για σερβιρίσματα σαλάτας, γυάλινα καλαμάκια, τάπερ, μπαμπού μαχαιροπήρουνα κ.ά. To «We Love Salads» Pop-Up store by Φρεσκούλης είναι ένα έργο που σχεδίασε η Διεύθυνση Marketing & Επικοινωνίας της εταιρείας Eurοcatering ΑΕ και υλοποιήθηκε σύμφωνα με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό της Formaika Design, και την ταυτότητα που σχεδίασε η διαφημιστική εταιρεία της Θεσσαλονίκης Colibri. Η φωτογράφηση έγινε από το Aylo Studio.

Όπως αναφέρει η Αγγελική Ιωσηφίδου, Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας της Eurocatering AE: «Μέσα από αυτό το pop up κατάστημα, στόχος μας είναι να αναδείξουμε την καινοτομία της μάρκας μέσα από τα offerings που έχει σε επίπεδο προϊόντων (σύνολο 68 κωδικοί), τα οποία μας τοποθετούν μπροστά από τα trends».

Keywords
Τυχαία Θέματα