Vodafone και Cosmote στο πλευρό των συνδρομητών λόγω των πυρκαγιών

Η Vodafone στηρίζει όλους τους συνδρομητές της στην Ανατολική Αττική και στο Λουτράκι Κορινθίας, που πλήττονται από τις φωτιές, καλύπτοντας τις ανάγκες τους για περισσότερη επικοινωνία.

Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές της Vodafone, ιδιώτες και επαγγελματίες, συμβολαίου κινητής, καρτοπρογράμματος και καρτοκινητής που ζουν σε: Κερατέα, Μαρκόπουλο Αττικής, Ανάβυσσο,

Καλύβια Θορικού και Λουτράκι Κορινθίας θα έχουν στη διάθεσή τους έως την 1η Αυγούστου, αυτόματα και δωρεάν: 1.500 λεπτά ομιλίας στο κινητό προς εθνικά κινητά και σταθερά και 20 GB στο κινητό. Επιπλέον, η Vodafone αναστέλλει τις εισπρακτικές ενέργειες για φραγή εισερχομένων ή/και εξερχομένων κλήσεων για τους κατοίκους των ανωτέρω περιοχών μέχρι και 1 Αυγούστου.

Η Cosmote στηρίζει τους συνδρομητές της στην Ανατολική Αττική (Κουβαράς, Λαγονήσι, Ανάβυσσος, Σαρωνίδα, Καλύβια Θορικού, Κερατέα) και το Λουτράκι Κορινθίας που πλήττονται από τις πυρκαγιές και για τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας τους προσφέρει δωρεάν 1.500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και δωρεάν 15 GB για χρήση Internet από το κινητό, σε όλους τους συνδρομητές κινητής -συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής, οικιακούς και εταιρικούς- για 15 ημέρες (με ισχύ από 17/07/23).

Επιπλέον, η Cosmote αναστέλλει μέχρι και την 01/08/2023 κάθε διαδικασία για -οριστική ή προσωρινή- φραγή για όλες τις συνδέσεις στις εν λόγω πληγείσες περιοχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα