Το Metaxa διοργάνωσε την ενέργεια «Unexpected Dialogues»

Με έμπνευση από το μήνυμά του, «Taste the Unexpected», το Metaxa διοργανώνει νέα ενέργεια με τίτλο «Unexpected Conversations», όπου τρεις Έλληνες mixologists συναντούν τρεις σύγχρονους Έλληνες καλλιτέχνες και δουλεύουν, ανά δύο, με στόχο, σύμφωνα με την ετιαρεία, να ερμηνεύσουν τον χαρακτήρα του Metaxa 12 Αστέρων μέσα από τη δική τους τέχνη.

Τα δημιουργικά ντουέτα απαρτίζουν οι: Στέλιος Φελώνης, Bar Manager, Mandala και Gera 1, Visual Artist, Γεωργία Γεωργακοπούλου, Bar Manager, The Clumsies

και Νεφέλη Θεοδότου, Choreographer και Art Director και Πόπη Σεβαστού, Bar Manager, Nolanverse και Ευγένιος Βαρδακαστάνης και Γιάννης Κίκιρας, Madame Fraise & Noble.

Η ενέργεια περιείχε digital videos, ενώ, πριν από λίγες ημέρες, πραγματοποιήθηκε event για εκπροσώπους των media στο ξενοδοχείο The Artist, στου Ψυρρή, όπου οι παριστάμενοι δοκίμασαν τα τρία πρωτότυπα cocktails των τριών mixologists και είδαν το έργο τέχνης με δύο γυναικείες φιγούρες να καταναλώνουν cocktail Metaxa 12 Aστέρων του Gera 1. Σημειώνεται ότι τον Οκτώβριο, το brand θα διοργανώσει νέες δράσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα