Stuart Flint: «Το TikTok, ο νέος “οδηγός” των ταξιδιών»

Στο 8ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών συμμετείχε ο Stuart Flint, Επικεφαλής Παγκόσμιων Επιχειρηματικών λύσεων του TikTok, για την Ευρώπη και το Ισραήλ. Ο Stuart Flint συνομίλησε με τη δημοσιογράφο του ΑΠΕ, Αλεξάνδρα Γούτα για τη μετάβαση από τη γενιά Ζ – GenZ – στη λεγόμενη GenT – τη γενιά του TikTok.

Το TikTok, όπως επισήμανε ο Stuart Flint, αποτελεί πλέον τoν νέο τρόπο προσέγγισης των ταξιδιών τόσο για ανακάλυψη όσο και για προγραμματισμό, καθώς χρησιμοποιείται όλο και

περισσότερο για ταξιδιωτική έμπνευση, για να αναζητήσει κανείς τον επόμενο δημοφιλή προορισμό διακοπών, εστιατόρια, αξιοθέατα και πολλά άλλα.

«Σχεδόν το 50% των χρηστών αγόρασαν ένα προϊόν που σχετίζεται με διακοπές ή ταξίδια αφού εμπνεύστηκαν από περιεχόμενο που προβλήθηκε στην πλατφόρμα μας, με το 74% αυτών των αγορών να είναι μη προγραμματισμένες», ανέφερε ο Flint.

Επιπλέον, 77% δηλώνουν ότι το TikTok τους ενέπνευσε για έναν προορισμό ή ένα προϊόν που σχετίζεται με τα ταξίδια, με το #TravelTok να φτάνει πάνω από 8,8 δισ. προβολές και το #AncientGreece τις 550 εκατ. προβολές.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Stuart Flint, Το TikTok, “οδηγός”,Stuart Flint, to TikTok, “odigos”