Spec δημοσιότητας, 150.000 ευρώ, από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης προχωρά στη διενέργεια ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για τη σύναψη σύμβασης για το έργο «Παροχή υπηρεσιών δημοσιότητας του Προγράμματος “Χρηστή Διακυβέρνηση, Θεσμοί και Διαφάνεια” του ΧΜ ΕΟΧ 2014-2021».

Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες θα περιλαμβάνουν: 1) Επικαιροποίηση/ εξειδίκευση στρατηγικού σχεδίου επικοινωνίας και πλάνο προβολής σε ΜΜΕ, Ηλεκτρονικά ΜΜΕ,

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (ΜΚΔ) και στο διαδίκτυο (Media Plan), 2) Δημιουργικό σχεδιασμό και παραγωγή οπτικοακουστικού και κειμενικού προωθητικού και λοιπού διαφημιστικού | ενημερωτικού υλικού | αγορά προωθητικού υλικού, 3) Προβολή του οπτικοακουστικού και κειμενικού υλικού που παράχθηκε σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με καμπάνιες, μέτρηση της επίδρασης, 4) Επικοινωνιακή κάλυψη εκδηλώσεων σε περιεχόμενο, οπτική ταυτότητα, ροή προγράμματος κοκ, 5) Λειτουργία Γραφείου Τύπου, 6) Διεξαγωγή ερευνών αναγνωρισιμότητας και αντιλήψεων κοινού.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 150.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, με διάρκεια της σύμβασης μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2024. Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η Παρασκευή 29/03/2024.

Keywords
Τυχαία Θέματα