Salesforce και ΟΠΑ συνεχίζουν την εκπαίδευση φοιτητών

Για έκτη συνεχή χρονιά, προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών παρακολούθησαν το πρόγραμμα εκπαίδευσης στην πλατφόρμα της Salesforce, η οποία μέχρι σήμερα, όπως αναφέρει, έχει φιλοξενήσει στο πρόγραμμα, το οποίο πραγματοποιείται απευθείας στην εκπαιδευτική πλατφόρμα της εταιρείας, το Salesforce Trailhead, περισσότερους από 700 προπτυχιακούς και 300 μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Στόχος του μαθήματος

«Διοίκηση Επιχειρήσεων και Τεχνολογία» του Τμήματος ΔΕΤ, που διδάσκει ο καθηγητής Γεώργιος Δουκίδης, είναι η άμεση προετοιμασία των φοιτητών για την αγορά εργασίας του ψηφιακού μέλλοντος.

Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο των μαθημάτων, στελέχη της εταιρείας και συνεργατών της, όπως Deloitte, KPMG, NetU και PwC, επισκέπτονται το Πανεπιστήμιο και μιλούν στους φοιτητές για θέματα που σχετίζονται με την πλατφόρμα και την επαγγελματική σταδιοδρομία που συνδέεται με το οικοσύστημα της Salesforce. Από την έναρξη του προγράμματος μέχρι σήμερα, 12 φοιτητές έχουν λάβει πιστοποιήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα