Νέα VP, global business and product marketing στη Meta

Η Meta επέλεξε την Andrea Gellert ως Vice President, global business and product marketing. Η ίδια αναλαμβάνει καθήκοντα από τις αρχές Αυγούστου και θα αντικαταστήσει τη Michelle Klein, που αποχώρησε τον Μάρτιο για να αναλάβει τη θέση της Chief Customer and Marketing Officer στην ασφαλιστική εταιρεία IAG. Η αποχώρησή της δε, συνέπεσε

με μαζικές απολύσεις στη Meta για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας.

Η Gellert θα επιδιώξει να ενώσει το product και business marketing της Meta, «φέρνοντάς τα πιο κοντά για να δημιουργήσουμε νέους, καινοτόμους τρόπους προσέγγισης διαφημιστών, συνεργατών, επιχειρήσεων και προγραμματιστών», όπως ανέφερε σε γραπτή απάντηση που έδωσε στο Campaign US.

Ανάμεσα στα καθήκοντά της είναι η επίβλεψη εκατοντάδων marketers, αναφερόμενη στον Alex Schultz, Chief Marketing Officer και VP of Αnalytics της Meta. Σημειώνεται πως νωρίτερα, η ίδια εργαζόταν στην εταιρεία σημείων πώλησης Clover από τον Μάιο του 2021, ενώ, στο παρελθόν, έχει υπάρξει Head of Marketing και Creative στην εταιρεία πολιτικών δεδομένων και τεχνολογίας Hawkfish του Michael Bloomberg και επί οκτώ χρόνια Chief Marketing και Revenue Officer στην εταιρεία δανεισμού OnDeck.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα