On air η πρώτη καμπάνια της Anomaly για τη Revolut

Στον «αέρα» βρίσκεται η πρώτη καμπάνια που δημιούργησε η Anomaly για τη Revolut, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους που ξεκίνησε πέρυσι, όταν το agency ανέλαβε τον creative λογαριασμό της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής πλατφόρμας, έπειτα από spec.

Η καμπάνια με τίτλο: «Το μέλλον του χρήματος», που προβάλλεται σε TV, out-of-home, print, social και ραδιόφωνο, καταδεικνύει πώς η χρηματοοικονομική πλατφόρμα προηγείται των παραδοσιακών τραπεζών. Το τηλεοπτικό σποτ δείχνει τους πελάτες της παραδοσιακής τράπεζας να κατασκοπεύουν έναν άνδρα που χρησιμοποιεί την εφαρμογή Revolut στην καθημερινότητά του και σκηνοθετήθηκε από τον Tim Godsall της Anonymous Content. Η EssenceMediacom ανέλαβε media planning and buying για την καμπάνια, η οποία ξεκίνησε σε όλη την Ευρώπη.

Η Camilla Harrisson, Chief Executive της Anomaly London, δήλωσε ότι η σχέση των ανθρώπων με τα χρήματα έχει «αλλάξει ανεπανόρθωτα», ώστε να διεξάγεται διαδικτυακά και σε εφαρμογές. «Η εξέλιξη είναι συνεχής και οι παλιές τράπεζες απλά δεν μπορούν να ακολουθήσουν. Ο σύγχρονος κόσμος μας χρειάζεται μια σύγχρονη λύση», προσέθεσε.

Ο Nic Casby, Ηead of growth σε ΗΒ, Ιρλανδία και Σκανδιναβικές χώρες της Revolut, δήλωσε ότι το έργο αναδεικνύει τη Revolut ως ένα «προοδευτικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα» και απαραίτητο για όσους «θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα χρήματά τους».

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα