O Guy Marks νέος global CEO της PHD

Ο Guy Marks, CEO EMEA του Omnicom Media Group, έγινε ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της PHD Worldwide, αντικαθιστώντας τη Philippa Brown, η οποία αποχωρεί μετά από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες στην αγορά των media, εκ των οποίων τα 16 χρόνια

βρισκόταν σε ηγετικές θέσεις στο OMG.

Σημειώνεται πως ο ίδιος έχει αναλάβει τον ρόλο του CEO EMEA στο OMG από τον Ιανουάριο του 2022, ενώ προηγουμένως εκτελούσε καθήκοντα CEO στην OMD EMEA. Ο Marks εντάχθηκε στo OMG το 2014, μετά την εξαγορά της Mobile5 από την Omnicom, της υπηρεσίας συμβούλων UX, σχεδιασμού και τεχνολογίας, στην οποία ήταν Συνιδρυτής.

Ο ίδιος δήλωσε: «Προτεραιότητά μου θα είναι να διασφαλίσω ότι κάθε account team της PHD σε όλον τον κόσμο διαθέτει το ταλέντο, τα εργαλεία, την τεχνολογία και τη συλλογική δέσμευση για αριστεία που χρειάζονται για να προσφέρει τις μετασχηματιστικές ιδέες, λύσεις και υπηρεσίες που οδηγούν στην ανάπτυξη των πελάτων μας, του agency και των αν-θρώπων μας».

O Marks θα αναλάβει τον νέο του ρόλο την 1η Οκτωβρίου, με έδρα το Λονδίνο και θα αναφέρεται στον Florian Adamski, Global Chief Executive του OMG. Ο νέος CEO EMEA στο OMG αναμένεται να οριστεί την επόμενη εβδομάδα.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα