New business για τη Mindhaus

Σε νέα συνεργασία προχώρησε η Mindhaus, εταιρεία στρατηγικής τουριστικού marketing και μέλος του ομίλου V+O, με τον όμιλο τουριστικών επιχειρήσεων Zante Hospitality Group και τα δύο ξενοδοχεία 5* του στη Ζάκυνθο, το Zante Park Resort & Spa και το Galaxy Beach

Resort.

Συγκεκριμένα, η Mindhaus αναλαμβάνει τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό της νέας στρατηγικής ταυτότητας και των brand book για τον όμιλο και για τα δύο ξενοδοχειακά assets που διαθέτει. Στόχος της συνεργασίας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη και ανάδειξη της ταυτότητας και του brand experience που προσφέρουν στον επισκέπτη τα 2 resorts.

Σχετικά με την έναρξη της συνεργασίας, η Χριστίνα Τετράδη, Πρόεδρος του Zante Hospitality Group και Πρόεδρος των Ξενοδόχων Ζακύνθου, δήλωσε: «Επιλέξαμε τη συνεργασία με την Mindhaus, μία από τις καλύτερες εταιρείες στον τομέα του τουριστικού marketing, για την εμπειρία που διαθέτει στην ανάπτυξη και τοποθέτηση των brands στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη. Η επανατοποθέτηση του ομίλου μας, προσδοκούμε να συνδυαστεί με τον σχεδιασμό μίας σύγχρονης στρατηγικής επικοινωνίας της Ζακύνθου ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού».

Από την πλευρά της Mindhaus, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Θεόφιλος Κυρατσούλης, δήλωσε: «Ολοένα και περισσότερες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις επενδύουν στρατηγικά στη δημιουργία επώνυμου προϊόντος μέσω δράσεων marketing. Θα διαθέσουμε όλη μας τη τεχνογνωσία και δημιουργικότητα έτσι ώστε η φιλοδοξία της Χριστίνας Τετράδη, για τα δύο μοναδικά της ξενοδοχεία, να γίνει πραγματικότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα