Νέα τηλεοπτική καμπάνια BCA College

Στον «αέρα» βρίσκεται νέα καμπάνια του BCA College. Η νέα διαφημιστική καμπάνια είναι μια πρωτότυπη ιδέα του τμήματος marketing του BCA College, την εκτέλεση της οποίας ανέλαβε η διαφημιστική εταιρεία Imba. Η επικοινωνία αντλεί έμπνευση από τον σύγχρονο τρόπο έκφρασης των νέων και την αγάπη τους για τα vlogs.

Με τον συνδυασμό του TikTok και της τηλεόρασης, δημιουργήθηκε το

αντίστοιχο look and feel. Στο κέντρο της καμπάνιας βρίσκονται οι φοιτητές του BCA College που μοιράζονται την καθημερινή τους ζωή και τις εμπειρίες τους στα τέσσερα, βασικά, ακαδημαϊκά τμήματα του εκπαιδευτικού οργανισμού.

«Μέσα από την αυθεντικότητά τους, παρουσιάζουν πώς είναι να σπουδάζεις στο BCA College και πώς αυτή η εμπειρία τους διαμορφώνει το μέλλον», όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση που καταλήγει: «Η καμπάνια αναδεικνύει την προσωπική ανάπτυξη που προσφέρει το BCA College στους φοιτητές του, μέσω μοντέρνων εκπαιδευτικών μέσων. Κάθε σπουδαστής μας αναλαμβάνει την πρωταγωνιστική του θέση, ανοίγοντας τα μυστικά της καθημερινότητάς του στα social media, προσκαλώντας τους θεατές να βιώσουν την πραγματικότητα του κολλεγίου μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα