N. Hieronimus, L’Oréal: «Παραμένουμε αισιόδοξοι για το μέλλον»

Ισχυρή ανάπτυξη πωλήσεων και υπεραπόδοση σε όλα τα τμήματα και τις ζώνες κατέγραψε η L’Oréal, όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση των ετήσιων αποτελεσμάτων της για το 2022. Ενδεικτικά, οι πωλήσεις ανήλθαν σε 38,26 δισ. ευρώ, αυξημένες κατά 10,9% σε σχέση με το αντίστοιχο συγκρίσιμο περσινό διάστημα.

Μέσα από το L’Oréal Fund for Women ήδη έχουν διατεθεί 30,8 εκατ. ευρώ για την υποστήριξη άνω των 1,2 εκατ. γυναικών σε ευάλωτη κατάσταση σε όλο τον κόσμο και το Πρόγραμμα Solidarity Sourcing

έχει ωφελούμενους 85.000 εργαζόμενους από κοινότητες που υφίστανται διακρίσεις.

Η εταιρεία έχει λάβει βαθμολογία «AAA» από το CDP για επτά συναπτά έτη, και πλατινένιο μετάλλιο από την EcoVadis. Ο Nicolas Hieronimus, Διευθύνων Σύμβουλος της L’Oréal, δήλωσε: «Αναδυθήκαμε πιο δυνατοί από το 2022 και ενισχύσαμε τη θέση μας ως η κορυφαία εταιρεία ομορφιάς στον κόσμο. Αυτά τα αποτελέσματα υψηλής ποιότητας μάς επιτρέπουν να υποστηρίζουμε με συνέπεια τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές μας δεσμεύσεις, σύμφωνα με τη διπλή μας φιλοδοξία για οικονομική και εταιρική απόδοση.

Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες αβεβαιότητες, εμείς παραμένουμε φιλόδοξοι για το μέλλον, αισιόδοξοι για τις προοπτικές της αγοράς ομορφιάς και σίγουροι για την ικανότητά μας να συνεχίσουμε να έχουμε καλύτερες αποδόσεις από την αγορά και να επιτύχουμε το 2023 άλλη μια χρονιά αύξησης των πωλήσεων και των κερδών».

Keywords
Τυχαία Θέματα