Musk προς brands: «Το Twitter, η πιο έγκριτη διαφημιστική πλατφόρμα»

Λήγοντας ένα δικαστικό δράμα μηνών, ο Elon Musk ολοκλήρωσε τελικά την απόκτηση του Twitter προς 44 δισ. δολάρια και, σύμφωνα με διεθνή Μέσα, προχώρησε χωρίς καθυστέρηση σε εκκαθαρίσεις στην ηγεσία του, αποπέμποντας τον CEO Parag Agrawal, τον CFO Ned Segal και την Legal Affairs and Policy Chief Vijaya Gadde, με την κατηγορία ότι τον παραπλάνησαν με ψευδή

στοιχεία.

Παράλληλα, απευθύνθηκε άμεσα στους διαφημιζόμενους, λέγοντας ότι αγοράζει την εταιρεία ώστε να «διαθέτουμε μια κοινή ψηφιακή πλατεία, όπου ένα ευρύ φάσμα πεποιθήσεων θα μπορεί να συζητηθεί με υγιή τρόπο».

Προσέθεσε ότι το Twitter «δεν μπορεί να μετατραπεί σε μια κόλαση με ελεύθερη πρόσβαση, όπου μπορούν να ειπωθούν τα πάντα χωρίς συνέπειες», αλλά, παράλληλα με τη δέσμευση σε κανόνες, πρέπει να είναι «ζεστό και να υποδέχεται τους πάντες».

Κάνοντας «μάθημα» στους marketers για το ότι οι διαφημίσεις που δεν είναι relevant ισοδυναμούν με spam, ενώ αυτές που είναι relevant μπορούν να αποτελέσουν πραγματικά περιεχόμενο, ο επιχειρηματίας ενημέρωσε τα brands ότι το «Twitter φιλοδοξεί να γίνει η πιο έγκριτη διαφημιστική πλατφόρμα στον κόσμο». Σημειώνεται ότι τα διαφημιστικά έσοδα του δικτύου αυξήθηκαν κατά 11,8% το Q1 2022 σε σχέση με πέρυσι.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα