In-game ενέργεια της Chupa Chups με στόχο τη Gen Z

Στον χώρο του gaming εισέρχεται η Chupa Chups, μέσω της ενέργειας «Chupa Chups: Skate & Create» στον κόσμο του Roblox. Το brand της Perfetti Van Melle συνεργάστηκε με τη Wavemaker UK για τη δημιουργία του activation, το οποίο αποτελεί το πρώτο του είδους του για το agency.

Η Pixel Playground, studio που ανήκει στη Misfits Gaming Group, ένωσε τις δυνάμεις της με δύο ομάδες της Wavemaker (Applied Innovation

& Sports and Live & Gaming) προκειμένου να «χτίσει» την εν λόγω εμπειρία. Χρησιμοποιώντας τα Roblox avatars τους, οι παίκτες μπορούν να διασχίσουν με skates ή skateboards τον χρωματιστό κόσμο του brand και να κάνουν «tricks» κερδίζοντας ανταμοιβές.

Αυτές μπορούν να εξαργυρωθούν στο Chupa Chups’ themed in-game shop, όπου οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν custom avatar outfits. Σταδιακά, θα ξεκλειδώνονται νέα αντικείμενα, περιοχές και δραστηριότητες. Στόχος της Chupa Chups είναι να δημιουργήσει μια ενέργεια για τους Gen Z παίκτες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα για «δημιουργική έκφραση». Το Chupa Chups: Skate & Create είναι διαθέσιμο από χθες, ξεκινώντας από το Ηνωμένο Βασίλειο και θα λανσαριστεί και σε άλλες αγορές.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα