Ο όμιλος Alter Ego εγκαινιάζει το CityHub

Ένα νέο ενημερωτικό project εγκαινιάζει ο όμιλος Alter Ego, με σκοπό να αναδείξει ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών κατά τις συναλλαγές τους με την πόλη και την Περιφέρεια όπου ζουν και δραστηριοποιούνται.

Όπως αναφέρεται, η ενημερωτική πλατφόρμα CityHub επιχειρεί να ρίξει φως στην επιχειρηματική ανάπτυξη, την καινοτομία, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την κοινωνική πρόνοια σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο. Η πρωτοβουλία αναλαμβάνει

να ενημερώσει με συνέπεια και ποιότητα τους δημότες για θέματα περιβάλλοντος, βιωσιμότητας και αστικής ανάπτυξης.

Επιπλέον, αναφέρεται ότι το CityHub παρακολουθεί προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας και αναδεικνύει πτυχές της ζωής στην πόλη, καθώς και ό,τι μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών, ενώ, παράλληλα, «ελέγχει τη λειτουργία των πόλεων και των αυτοδιοικητικών θεσμών».

Επικεφαλής της δημοσιογραφικής προσπάθειας θα είναι ο δημοσιογράφος Απόστολος Τσοράκης. Το περιεχόμενο του CityHub θα φιλοξενείται σε όλα τα μέσα του ομίλου Alter Ego -στις εφημερίδες Το Βήμα και Τα Νέα και στις ψηφιακές εκδόσεις τους tovima.gr και tanea.gr, στο διαδικτυακό πόρταλ in.gr και τον Οικονομικό Ταχυδρόμο, καθώς και στις τηλεοπτικές εκπομπές του Mega.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Alter Ego,CityHub