Henkel και Γαλαξίας στηρίζουν την «Αποστολή»

Δωρεά για την ενίσχυση του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.

Τις δράσεις της «Αποστολής» στηρίζουν ο Τομέας Laundry & Home Care της Henkel Hellas, σε συνεργασία με τα Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας, με στόχο την ενίσχυση του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής. Η «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε ένα περιβάλλον συνεχιζόμενων

κοινωνικών και οικονομικών προκλήσεων, έχει ως προτεραιότητα την ανάγκη ανάληψης πρωτοβουλιών που συμβάλλουν στην προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους.

Σε μια εποχή που οι κοινωνικές ανάγκες είναι εντονότερες από ποτέ, η Henkel και τα Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας ενισχύουν το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής για την προσφορά πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας σε ενήλικες και παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής φροντίζει καθημερινά χιλιάδες ανασφάλιστους και οικονομικά αδύναμους πολίτες. Παράλληλα, από τις 17 έως τις 30 Ιουνίου, στα Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας οι καταναλωτές θα βρουν προσφορές της Henkel στις μάρκες Dixan, Persil, Neomat, Bref, Color Catcher και Vapona με έκπτωση έως και 50%.

Keywords
Τυχαία Θέματα