H Teleperformance στο Top 5 της λίστας World’s Best Workplaces 2023

Η Teleperformance ανακηρύχθηκε ως ένα από τα 5 World’s Best Workplaces για το 2023, από το Fortune και το Great Place to Work. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την τρίτη συνεχή χρονιά που η Teleperformance καταφέρνει να κατακτήσει μια θέση στη λίστα με τους κορυφαίους εργοδότες παγκοσμίως.

Η Teleperformance είναι μια από τις 25 παγκόσμιες εταιρείες, που ξεχώρισαν κατά τη διαδικασία έρευνας ικανοποίησης εργαζομένων που πραγματοποιεί το Great Place to Work, καταγράφοντας και εκφράζοντας τις απόψεις 14,8 εκατ. εργαζομένων σε όλο τον

κόσμο.

Περισσότερο από το 99% των υπαλλήλων της Teleperformance εργάζονται σε περιβάλλον πιστοποιημένο από το Great Place to Work. Η Teleperformance Greece απασχολεί περισσότερους από 12.000 εργαζόμενους, ως μέρος του ευρύτερου δικτύου της εταιρείας, το οποίο αποτελείται από 500.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο.

«Πιστεύουμε ότι οι ομάδες μας, αποτελούμενες από ξεχωριστούς ανθρώπους, είναι αυτές που κάνουν την Teleperformance εξαιρετική», δήλωσε σχετικά η Charlotte Foucteau, CEO της Teleperformance Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα