H DPG Digital Media Group ξανά Digital Publisher of the Year

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η DPG Digital Media Group διακρίνεται με τον κορυφαίο τίτλο Digital Publisher of the Year στα DIME Awards 2025, επιβεβαιώνοντας τη διαχρονικά ισχυρή της θέση στην αγορά των Ψηφιακών Μέσων. Σε μια λαμπρή τελετή απονομής, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Ιουνίου στο Anais Club, η DPG απέσπασε συνολικά 28 βραβεία – ανάμεσά τους 2 Platinum, 12 Gold, 9 Silver και 5

Bronze, αποδεικνύοντας την αφοσίωση της ομάδας στην καινοτομία και στην αποτελεσματικότητα.

To Newsbomb.gr ανακηρύχθηκε Digital Medium of the Year. Με αφορμή τις φετινές διακρίσεις, η CEO της DPG Digital Media Group, Τίνα Φερεντίνου, δήλωσε:

«Η διάκρισή μας για άλλη μια χρονιά ως Digital Publisher of the Year, αποτελεί όχι μόνο μια σημαντική τιμητική αναγνώριση, αλλά και επιβεβαίωση της στρατηγικής μας επιλογής να επενδύουμε με συνέπεια στην παραγωγή πρωτογενούς, έγκυρου και ουσιαστικού περιεχομένου. Τα 28 συνολικά βραβεία που αποσπάσαμε αντανακλούν την αφοσίωση των ανθρώπων μας στην καινοτομία, την υπευθυνότητα αλλά και την αυθεντική δημοσιογραφία – αξίες που θεωρούμε θεμελιώδεις ειδικά στο διαρκώς μεταβαλλόμενο ψηφιακό τοπίο. Συνεχίζουμε με την ίδια δέσμευση, δημιουργώντας περιεχόμενο με αντίκτυπο και προοπτική, για κοινό και συνεργάτες που απαιτούν ποιότητα και αξιοπιστία».

Keywords
Τυχαία Θέματα