H Apple κέρδισε βραβείο Emmy για την καμπάνια «The Greatest»

Το «The Greatest» της Apple κέρδισε βραβείο Emmy ως Outstanding Commercial στην απονομή για το 2023, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής με καθυστέρηση 4 μηνών εξαιτίας της απεργίας των ηθοποιών και των σεναριογράφων.

Η καμπάνια, που δημιουργήθηκε in-house από την ομάδα της Apple στο Λονδίνο, αύξησε τo awareness σχετικά με τα χαρακτηριστικά προσβασιμότητας του brand

στο iPhone, το iPad και άλλες συσκευές με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Στο video πρωταγωνιστούσαν άτομα με αναπηρία που χρησιμοποιούν τις λειτουργίες προσβασιμότητας της Apple για να διευκολύνουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Το Emmy αποτελεί άλλη μια αναγνώριση για το «The Greatest» το οποίο διακρίθηκε και στα Cannes Lions, τον περασμένο Ιούνιο. Το έργο ήταν επίσης υποψήφιο για Titanium Lion. Οι έξι υποψηφιότητες ανάμεσα στις οποίες ξεχώρισε η επικοινωνίας της Apple συμπεριλαμβάνουν το σποτ The Farmer’s Dog Forever Super Bowl, το The Cost of Beauty της Dove, το The Singularity της SquareSpace και άλλες τρεις υποψηφιότητες της Apple.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα