Fix Hellas και ΑΚΤΟ ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους

Με στόχο τη στήριξη της νέας γενιάς σπουδαστών, ολοκληρώθηκε ακόμη μία συνεργασία της Fix Hellas με τον ΑΚΤΟ, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας που διατηρεί η Ολυμπιακή Ζυθοποιία με τον εκπαιδευτικό όμιλο.

Οι φοιτητές του ομίλου κλήθηκαν να φιλοτεχνήσουν τα δύο μικρά κτίρια που βρίσκονται στο πάρκο Περιβολάκι, αντλώντας έμπνευση από τη γειτονιά στο Κουκάκι και την καλλιτεχνική παράδοση της χώρας μας, με έναυσμα το ιστορικό ζυθοποιείο της Fix

στη Λεωφόρο Συγγρού, χώρο στον οποίο στεγάζεται πλέον το ΕΜΣΤ. H Fix Hellas, στο πλαίσιο του εντατικού της προγράμματος για πιο πράσινες και καθαρές γειτονιές, εστίασε φέτος στο Κουκάκι, ακόμη μια γειτονιά που συνδέεται στρατηγικά με την ιστορία της.

Η γειτονιά αυτή, αποκτά πλέον «ένα σύγχρονο διαδραστικό αστικό πάρκο και έναν πολύτιμο για τους πολίτες δημόσιο χώρο, που αποτελεί τον κατάλληλο προορισμό για περίπατο, άθληση, χαλάρωση και ψυχαγωγία», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Το πάρκο «Περιβολάκι Εθνικής Αντίστασης» είναι το δεύτερο πάρκο που αναμορφώνεται από τον Δήμο Αθηναίων, με την υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας και της Fix Hellas, καθώς προηγήθηκε πέρσι η ανανέωση του πάρκου Φιξ στα Πατήσια.

Keywords
Τυχαία Θέματα