Event Awards 2023: «Νικητές» το πάθος, η οργάνωση και η δημιουργικότητα!

Τους μεγάλους τους νικητές ανακοίνωσαν την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, τα Εvent Awards 2023, με την παρουσία 450 εκπροσώπων εταιρειών, ακαδημαϊκών και θεσμικών φορέων. Τα Event Awards διοργανώνονται, τα τελευταία 8 χρόνια, από την Boussias Events και στόχο έχουν να αποτυπώσουν την καινοτομία και τη δημιουργικότητα ενός κλάδου που συνεχώς προσαρμόζεται και εξελίσσεται στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται, ενώ, ταυτόχρονα, έχουν καθιερωθεί ως η μεγάλη συνάντηση των δημιουργών εκδηλώσεων.

Νικόλας Γιατρομανωλάκης

Ρεκόρ συμμετοχών
Τα βραβεία προέκυψαν μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης

των υποψηφιοτήτων από την κριτική επιτροπή, στην οποία συμμετείχαν 50 διακεκριμένοι εκπρόσωποι εταιρειών, ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και θεσμικών φορέων. Πρόεδρος της επιτροπής ήταν ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης, τ. Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού, ο οποίος ανέφερε στον χαιρετισμό του: «Ο κλάδος των events στην Ελλάδα μεγαλώνει, ωριμάζει, αναζητά και εξερευνά νέες προσεγγίσεις. Ο αριθμός-ρεκόρ των συμμετοχών στα φετινά Event Awards αποτέλεσε απόδειξη της ανάπτυξης του κλάδου, αλλά και πρόκληση για την Επιτροπή μας η οποία κλήθηκε να αναδείξει τους νικητές μέσα από μία διαδικασία η οποία -χρόνο με τον χρόνο- γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστική. Η επιλογή υπήρξε σε αρκετές περιπτώσεις δύσκολη, αλλά, παράλληλα, η μεγάλη συμμετοχή ενισχύει περαιτέρω την αξιοπιστία και το κύρος του θεσμού, η διασφάλιση του οποίου αποτελούσε, εξάλλου, βασική μου προτεραιότητα ως Πρόεδρος της φετινής Επιτροπής. Θα ήθελα να συγχαρώ τους νικητές, να ευχαριστήσω τα μέλη της Επιτροπής για την ευσυνειδησία τους, καθώς και τους διοργανωτές για τη μέριμνά τους ώστε τα Βραβεία να γίνονται κάθε χρόνο και καλύτερα. Κοινή μας δέσμευση είναι να ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός των Βραβείων της επόμενης χρονιάς μέσα από έναν ουσιαστικό διάλογο με τον κλάδο, με στόχο να γίνουν ακόμα πιο συμπεριληπτικά, να καλύψουν το πλήρες και ευρύ φάσμα των events και να αναδείξουν τις πιο άρτιες, δημιουργικές και καινοτόμες προσεγγίσεις σε αυτόν τον απαιτητικό τομέα».

Αγγελική Κουτσουράδη

Νέο πεδίο στην εμπειρία του κοινού
H Αγγελική Κουτσουράδη, Παραγωγός, Boussias Events σημείωσε στον εναρκτήριο χαιρετισμό της βραδιάς: «Η 8η διοργάνωση των Event Awards παρουσιάζει μέσα από το περιεχόμενο των υποψηφιοτήτων που υποβλήθηκαν, τις τάσεις, τις δυναμικές που διαμορφώνονται στον συγκεκριμένο χώρο, καθώς επανήλθαμε πλήρως στις ζωντανές εκδηλώσεις με νέες καινοτόμες προτάσεις, που έχουν ενσωματώσει τις νέες τεχνολογίες και αποτυπώνουν το νέο πεδίο στην εμπειρία του κοινού και την επαφή του με το brand. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για το έργο τους και για την αξιοσημείωτη συνεισφορά τους στον κλάδο διοργάνωσης εκδηλώσεων. Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν το ταξίδι της δημιουργίας, εμπνευσμένοι και αφοσιωμένοι στην αριστεία. Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο και τα μέλη της επιτροπής που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας κι έφεραν εις πέρας το σημαντικό έργο της αξιολόγησης και της ανάδειξης των νικητών».

Τα κορυφαία βραβεία
Σύμφωνα με την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων και την αντίστοιχη κατάκτηση βραβείων εκ μέρους των επιχειρήσεων, προέκυψαν και τα κορυφαία βραβεία του θεσμού. Ειδικότερα, Event Production Agency of the Year αναδείχθηκε η Event Plus. Ακολούθως, τον τίτλο Event Marketer of the Year κέρδισε η Coca Cola 3E, με υποψηφιότητες που επιμελήθηκαν οι εταιρείες Eυ Ζην και Epaphy. H ΠΑΕ ΑΕΚ κέρδισε τον τίτλο Event Brand of the Year, με υποψηφιότητες που επιμελήθηκε η Event Plus. Τέλος, τον τίτλο Event of the Year κέρδισε το event «360° Experience Tελετής Eγκαινίων Γηπέδου ΑΕΚOPAP Arena» των Event Plus και ΠΑΕ ΑΕΚ.

Platinum βραβεία
Τα έργα που σημείωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στην ενότητα που διαγωνίστηκαν, κατέκτησαν το Platinum βραβείο της Ενότητας.

Ενότητα Events – Thematical: «Garnier Green Beauty Sustainable Event» των Event Plus και Garnier (κατηγορία event με budget μέχρι 50.000 ευρώ), «Δήμος Αθηναίων: 1ο Athens Civil Society Festival» των Amuse και Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (κατηγορία budget 50.000 ευρώ μέχρι και 150.000 ευρώ) και «Christmas @ The Ellinikon Experience Park» της Foss Productions/Events Department (για Έvent με budget 150.000 ευρώ).Ενότητα Corporate Events: «Coca-Cola 3E Destination 24/7» των Ευ Ζην και Coca-Cola Τρία Έψιλον.Ενότητα Brand Experiences: «Αdidas Sportswear event» από Savvy Partners X Let’s Go Bananas (event με budget μέχρι 50.000 ευρώ), «Coca-Cola 3E Bar District» της Ευ Ζην (Έvent με budget από 50.000 ευρώ μέχρι και 150.000 ευρώ) και «Welcome New Nova» των Yard και Nova (Έvent με budget 150.000 ευρώ).Ενότητα Sponsorships: «Εlit Martini Masters Global Competition with a Sustainable Twist» των Radical Communications και B.Σ Καρούλιας και «Η Κωτσόβολος στον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο 2023» της Κωτσόβολος – Dixons South East Europe.Ενότητα Marketing, Communications & Strategy: «Manufacturing of the Future» των Event Plus και Παπαστράτος.Ενότητα Event Partners / Suppliers: «Tελετή Eγκαινίων Γηπέδου ΑΕΚ 360° Experience | OPAP Arena» της Event Plus.Ενότητα Debut Event: «The “Deep Time” LV High Jewelry Event @ Odeon of Herodes Atticus» των YardLouis Vuitton.

Την τελετή απονομής παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι Πέτρος Κουμπλής και Σοφία Κωνσταντινίδου. Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν με την Τιμητική Υποστήριξη του HAPCO & DES. Χορηγός ήταν η Sound And Visual – Παπαθανασίου Α. Κωνσταντίνος.

Απαραίτητο συστατικό της επιτυχίας για τους κορυφαίους νικητές των φετινών Event Awards είναι η εμπιστοσύνη των πελατών και, φυσικά, το μεράκι, ο άρτιος συντονισμός και η σκληρή δουλειά.

Έλια Ηλιάδη, Sales & Marketing Director, Event Plus

Event Production Agency Of The Year, Event Plus
«Η αφοσίωσή μας στην πρωτοτυπία μας οδήγησε στην κορυφή»
«Στην Event Plus, είμαστε όλοι πολύ περήφανοι και χαρούμενοι που στα φετινά Event Awards κερδίσαμε 3 από τους 4 κορυφαίους τίτλους, 3 Platinum και πολλά ακόμα βραβεία. Η αφοσίωσή μας στην πρωτοτυπία, σε ιδέες που συναρπάζουν και δημιουργούν κάθε φορά διαφορετικές και καινοτόμες εμπειρίες, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας σε απαιτητικά projects, είναι τα στοιχεία που μάς οδήγησαν και φέτος στην κορυφή. Πιστεύουμε ότι ο θεσμός των βραβείων είναι πολύ σημαντικός για τον κλάδο μας, γιατί δείχνει την υψηλή ποιότητα και αξία που δημιουργούμε όλα τα Event Agencies για τα Brands και τις εταιρείες. Ευχαριστούμε τους πελάτες μας που μάς εμπιστεύονται συναρπαστικά projects και είμαστε έτοιμοι για να απογειωθούμε ακόμα πιο ψηλά το 2024.

Ανθή Παπακώστα, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και Μέλος ΔΣ, ΠΑΕ ΑΕΚ

Event Brand Of The Year, ΠΑΕ ΑΕΚ
«Επιβραβεύτηκε η τεράστια προσπάθειά μας με 16 διακρίσεις»
«Η λαμπρή βραδιά των Event Awards 2023, ήταν πολύ ιδιαίτερη για όλους όσοι εργαζόμαστε στην ΠΑΕ ΑΕΚ, αφού επιβραβεύθηκε η τεράστια προσπάθειά μας, με συνολικά 16 διακρίσεις για την άρτια οργάνωση και εκτέλεση της τελετής των εγκαινίων της OPAP Arena στις 30 Σεπτεμβρίου 2022. Τα βραβεία αυτά ανήκουν σε όλον τον οργανισμό της ΑΕΚ που έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για να διοργανωθεί μια βραδιά εγκαινίων αντάξια του ονόματος της ΑΕΚ και της ιστορικότητας του γεγονότος, καθώς και στους άξιους συνεργάτες μας. Ευχαριστούμε όλους όσοι τίμησαν την προσπάθειά μας με αυτές τις βραβεύσεις στη τελετή της 11ης Ιανουαρίου 2024, η οποία είχε, για μία ακόμα φορά, τη γνωστή αίγλη των εκδηλώσεων της Boussias Events».

Αθηνά Ποπώφ, New Business Director, Coca-Cola 3E

Event Marketer Of The Year, Coca – Cola 3E
«Θα συνεχίσουμε να ανεβάζουμε τον πήχη»
«Η διάκριση με τα 31 συνολικά βραβεία της Coca-Cola 3E στα Event Awards μάς γεμίζει υπερηφάνεια και ενθουσιασμό, αφού αντικατοπτρίζουν μία ομαδική και συνολική προσπάθεια για έναν ολόκληρο χρόνο πίσω από μεγάλα και σημαντικά projects! Ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς είναι, όμως, το βραβείο του Event Marketer of the Year που μάς βάζει στην κορυφή των εταιρειών! Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μας στις διαφημιστικές εταιρείες που δουλέψαμε μαζί, με πάθος, με δημιουργικότητα αλλά, κυρίως, με αγάπη πίσω από τα brands μας και, παράλληλα, να επιβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε να ανεβάζουμε τον πήχη και τις επόμενες χρονιές!».

Βασίλης Μεντζελόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Amuse

Platinum Αward / Events – Thematical, Amuse
«Έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε όσο δημιουργικοί θα θέλαμε»
«Μαζί με τα φετινά, φτάνουμε τα 145 βραβεία στα Event Awards και θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία Boussias, γιατί αναδεικνύει τον κλάδο μας ψηλά, εκεί που του αξίζει. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους πελάτες μας, που μάς εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να είμαστε όσο δημιουργικοί θα θέλαμε. Εύχομαι σε όλους να έχουμε μια καταπληκτική καινούργια χρονιά γεμάτη δουλειές, χαρές και επιτυχίες».

Χάρης Κρανίου, Managing Partner, Ευ Ζην

Platinum Award / Corporate Events & Brand Experiences, Ευ Ζην
«Η εμπιστοσύνη των πελατών, η κινητήρια δύναμή μας»
«Είναι χαρά μας να είμαστε μέρος αυτής της γιορτής και οι δουλειές μας να πετυχαίνουν τόσο σημαντικές διακρίσεις. Με αφορμή αυτές τις διακρίσεις, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη τους, η οποία ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από την επιτυχία αυτή. Είμαστε ευγνώμονες για την ευκαιρία να ζωντανέψουμε το όραμά τους και να δημιουργήσουμε μαζί αξέχαστες εμπειρίες. Τίποτα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό, όμως, χωρίς τη σκληρή δουλειά και τη δημιουργικότητα της απίστευτης ομάδας της Ευ Ζην. Κάθε μέλος έχει παίξει καθοριστικό ρόλο και είναι αδιαμφισβήτητο πως η ομάδα αυτή είναι ασταμάτητη! Σε όλους όσοι συμμετείχαν στο ταξίδι μας, σας ευχαριστούμε! Η υποστήριξή σας είναι ανεκτίμητη και ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε μαζί περισσότερες αξέχαστες και πρωτοποριακές εμπειρίες».

Τάκης Κλεώπας, Account Director, Savvy Partners

Platinum Award / Brand Experiences, Savvy Partners X Let’s Go Bananas
«Ξεχώρισε το αυθεντικό και άρτιο αποτέλεσμα»
«Ήταν μία πολύ ωραία συνεργασία, είχε αρκετή δημιουργική ελευθερία και εμπιστοσύνη από όλους. Μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας οφείλεται, λοιπόν, στην Αdidas και στην Intersport. Πολλά touchpoints και πολλές οι ανάγκες, όμως, από την ώρα που ακούστηκε η ιδέα του λούνα πάρκ, νομίζω έγινε το κλικ. Το δημιουργικό μας έδωσε τον ρυθμό και κλείσαμε με πάρτι (και βραβεία). Σίγουρα, ο τρόπος που αλληλοσυμπληρώθηκαν όλες οι ομάδες, έδωσε ένα αυθεντικό και άρτιο αποτέλεσμα και αυτό ξεχώρισε, αυτό κρατάμε και αυτό επιδιώκουμε. Ίσως, κρατήσουμε και τη δωρεάν χρήση ενός iconic λούνα παρκ για όλους εμάς, για μία ολόκληρη μέρα».

Ιωάννης Τουλουπάκης, Head Director, Radical Communications SA

Platinum Award / Sponsorships, Radical Communications
«Είναι σπουδαίο να μας εμπιστεύονται διεθνή brands»
«H βράβευση στα Εvent Αwards 2023 αποτελεί μεγάλη τιμή για την ομάδα της Radical. To Platinum βραβείο στην κατηγορία Sponsorships για το project “Εlit Martini Masters Global Competition with a Sustainable Twist” αποτελεί για όλους εμάς την ηθική επιβράβευση, καθώς και την επιβεβαίωση ότι ενέργειες όπως αυτή δύναται ικανές να συμβάλλουν στην ανάπτυξη και τη διαμόρφωση του Εvent Planning & Management στη χώρα μας. Είναι σπουδαίο για εμάς να μάς εμπιστεύονται μεγάλες εταιρείες και διεθνή brands για την πραγμάτωση global events, καθώς απαιτούν λεπτομερή σχεδιασμό, ιδιαίτερη προσαρμογή στις κατευθυντήριες γραμμές και, σαφώς, άρτια εκτέλεση. H Radical Communications στηρίζει τα Event Αwards της Boussias, έναν θεσμό που αποσκοπεί στην ανάδειξη της καινοτομίας και της εξέλιξης στον κλάδο της διοργάνωσης εκδηλώσεων».

Έλλη Τσιούστα, Brand Marketing Manager, Κωτσόβολος – Dixons South East Europe

Platinum Award / Sponsorships, Κωτσόβολος – Dixons South East Europe
«Δημιουργούμε δυνατές εμπειρίες για μία Καλύτερη Ζωή»
«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και ενθουσιασμένοι για τις διακρίσεις μας στα Event Awards 2023, με 13 συνολικά βραβεία. Πρόκειται για διακρίσεις που επιβραβεύουν τις ενέργειες που σχεδίασε και υλοποίησε η μοναδική ομάδα των Events της Κωτσόβολος με πολλή δημιουργικότητα και πάθος. Ως Κωτσόβολος, είμαστε παρόντες σε κάθε μεγάλο γεγονός, με στόχο να ενδυναμώνουμε τους ανθρώπους να ζουν μία Καλύτερη Ζωή. Η διάκρισή μας με Platinum βραβείο για τη συμμετοχή μας στον “ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο” ως Μεγάλος Χορηγός μάς κάνει ακόμα πιο υπερήφανους, καθώς μέσα από τις δράσεις που σχεδιάσαμε με τον συνεργάτη μας, Pixel Perfect, βάλαμε στο επίκεντρο τη βιωσιμότητα και τους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση αυτών των μοναδικών events, που μάς κάνουν όλους υπερήφανους και δημιουργούν δυνατές εμπειρίες στο κοινό».

Keywords
παθος, υφυπουργός πολιτισμού, coca cola, παε αεκ, ευ ζην, louis vuitton, ελλαδα, συμμετοχή, συγκεκριμένο, ΑΕΚ, opap, arena, garnier, green, beauty, budget, athens, civil, festival, αθηνα, nova, yard, global, twist, δεη, dixons, europe, future, odeon, louis, vuitton, ηλιαδης, business, πήχη, εταιρεία, award, account, οφείλεται, intersport, head, project, perfect, βιωσιμότητα, ομαδα διας, αξια, Καλή Χρονιά, οφειλετες δημοσιου, αγγελικη, αξιολογηση, η ζωη ειναι ωραια, opap, δουλεια, δωρεαν, εψιλον, ηθικη, κωτσοβολος, ωρα, intersport, louis vuitton, odeon, αγαπη, αιγλη, αξιζει, αφορμη, αφοσίωση, βαθμολογια, βιωσιμότητα, βραδια, γεγονος, γινεται, γινονται, δυναμη, δυνατοτητα, δειχνει, εγινε, ευκαιρια, ευρω, ελευθερια, εργα, επιτυχια, εταιρεία, ευ ζην, ζωη, ιδεα, ιδεες, υφυπουργος, λουνα παρκ, μεριμνα, ομαδα, οραμα, ουσιαστικο, οφείλεται, παε αεκ, πεδιο, πεμπτη, ποιοτητα, ρεκορ, ρολο, σιγουρα, συγκεκριμένο, συγχαρητηρια, συμμετοχή, σοφια, τιμη, τρια, υφυπουργός πολιτισμού, υψηλη, φυσικα, φορα, χαρα, κωνσταντινος, athens, account, green, award, arena, budget, beauty, business, civil, dixons, coca cola, δουλειες, europe, garnier, global, head, χωρα, ιδιαιτερα, ηλιαδη, project, κομματι, louis, ομαδες, πήχη, perfect, ταξιδι, θελω να, vuitton, yard
Τυχαία Θέματα