Sustainability in Digital Marketing: τι αλλάζει στη διαφήμιση

Το ζήτημα του sustainability στο digital marketing αλλάζει ουσιαστικά το οικοσύστημα της επικοινωνίας – γι’ αυτό και δημιουργήθηκε ο παγκόσμιος οργανισμός Ad Net Zero, με τη συμμετοχή και στήριξη των κορυφαίων διεθνών Ενώσεων του κλάδου (WFA, IAB, EACA κ.λπ.) αλλά και παγκόσμιων παικτών όπως τα πέντε διαφημιστικά δίκτυα (WPP, Publicis, IPG, Omnicom, Dentsu).

Οι πυλώνες δράσης για τη μείωση

των ρύπων και οι λύσεις που προκύπτουν αφορούν όλα τα κύρια στάδια της διαφημιστικής επικοινωνίας, ήτοι business operations, production και media planning & buying. Ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι ο αντίκτυπος αφορά όλα τα μέρη του value chain, δηλαδή διαφημιζόμενους, agencies και εκδότες. Αυτές τις λύσεις, με όλα τα βήματα υλοποίησης, θα παρουσιάσει και θα αναλύσει στην εισαγωγική συνεδρία του Sustainability in Digital Marketing Conference ο Anthony Falco, Global Director του Ad Net Zero.

Το συνέδριο θα λάβει χώρα την Πέμπτη 21 Μαρτίου στο Aμφιθέατρο της OTEAcademy, τελεί υπό την αιγίδα του ΣΔΕ και του ΙΑΒ Hellas και απευθύνεται σε ανώτατα και ανώτερα στελέχη από brands, agencies, publishers/broadcasters και solutions providers.

Keywords
Τυχαία Θέματα