Empower Café: ένας νέος χώρος συμπερίληψης στο Cannes Lions 2024

Το Διεθνές Φεστιβάλ Δημιουργικότητας Cannes Lions, η Wacl και η Propeller Group συνεργάζονται για να φέρουν φέτος στο φεστιβάλ έναν women-led χώρο. Το Empower Café έχει σχεδιαστεί για να είναι ένας χώρος για ανθρώπους όλων των φύλων που «συνδέονται, μαθαίνουν και συνεργάζονται» και όπου «η ένταξη μπορεί να ευδοκιμήσει», λειτουργώντας ως κόμβος για τους συμμετέχοντες που εργάζονται στους κλάδους της δημιουργίας,

των media, της τεχνολογίας και της διαφήμισης.

Ο χώρος θα βρίσκεται στο L’Avenue και θα είναι ανοιχτός καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, από 17 έως 21 Ιουνίου. Η Karen Stacey, Chief Executive της Digital Cinema Media και Vice-President της Wacl, δήλωσε:

«Η φιλοδοξία μας στη Wacl ήταν πάντα να δημιουργούμε χώρους χωρίς αποκλεισμούς. Δυστυχώς, οι γυναίκες δεν αισθάνονται πάντα ασφαλείς ή υποστηριζόμενες στα παραδοσιακά περιβάλλοντα δικτύωσης. Αυτός ο χώρος αφορά στην ενίσχυση των φωνών των γυναικών, την προώθηση ουσιαστικών συνδέσεων και την υπεράσπιση της διαφορετικότητας». Στους χορηγούς του περιλαμβάνονται οι Bloom, Join Our Table, Women in Programmatic Network, DCM και AdsWizz, ενώ πρόκειται να ανακοινωθούν και άλλοι.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα