Dime Awards’24: H Δρ. Αικατερίνη Σταυριανέα και πάλι Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής

Η Δρ. Αικατερίνη Σταυριανέα, Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών θα είναι και φέτος η Πρόεδρος των Digital Media (DIME) Awards. Μαζί της 34 ακόμη επαγγελματίες, experts από Ψηφιακά Μέσα και Εκδοτικούς Ομίλους, όσο και από Media

Agencies και Brands, θα ενώσουν τις εμπειρίες τους για να αναδείξουν την καινοτομία των Ψηφιακών Μέσων στη χώρα μας.

Η Δρ. Αικατερίνη Σταυριανέα δήλωσε σχετικά: «Ο αναγνωρισμένος θεσμός των Digital Media Awards επιβραβεύει και προβάλλει κάθε χρόνο τη δημιουργική αριστεία και τις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα των Ψηφιακών Εκδόσεων και Μέσων και αποτελεί για εμένα ιδιαίτερη τιμή η ενεργή συμμετοχή μου ως Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των φετινών βραβείων.

Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο ψηφιακό οικοσύστημα, αναμένουμε υποψηφιότητες που θα συμβάλουν στη διάχυση της γνώσης και στην υιοθέτηση άριστων πρακτικών, υποψηφιότητες που θα μας ενθουσιάσουν, θα μας εμπνεύσουν και θα μας ωθήσουν σε νέους τρόπους σκέψης και δημιουργικότητας». H υποβολή των υποψηφιοτήτων θα διαρκέσει έως τις 22 Μαρτίου και το early bird έως και τις 26 Φεβρουαρίου. Περισσότερες πληροφορίες στο site των βραβείων, www.digitalmediaawards.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα