Bonus ύψους 500 εκατ. ευρώ στους εργαζομένους της Publicis

Η Publicis Groupe πρόκειται να καταβάλει ετήσια μπόνους «ρεκόρ» ύψους σχεδόν 500 εκατ. ευρώ (444 εκατ. λίρες) στους εργαζομένους της, αφού έκλεισε δυναμικά το 2022 με πιο υψηλά έσοδα από τα αναμενόμενα.

Ο γαλλικός όμιλος πρακτορείων σημείωσε λειτουργικά κέρδη 1,8 δισ. ευρώ σε καθαρά έσοδα 12,6 δισ. ευρώ, γεγονός που εκτόξευσε το περιθώριο κέρδους του στο 18%. Επιπλέον, η Publicis ενίσχυσε τις επιδόσεις της το 2022 με ένα ισχυρό τέταρτο τρίμηνο, το οποίο αυξήθηκε κατά 9,4%, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης κατά 38% στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σημειώνεται πως η ετήσια οργανική αύξηση των εσόδων

της εταιρείας κατά 10,1%, ξεπερνούσε κατά πολύ αυτή που είχε προβλέψει στην αρχή του έτους.

Επιπλέον, αναμένεται ανάπτυξη μεταξύ 3% και 5% το 2023, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου τριμήνου. Ο Arthur Sadoun, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, τόνισε, μεταξύ άλλων: «Χάρη στις δυνατότητες δεδομένων και τεχνολογίας που διαθέτουμε, οι οποίες αντιπροσωπεύουν πλέον το 1/3 των εσόδων μας, μπορέσαμε να συνεχίσουμε να καταγράφουμε τη μετατόπιση των δαπανών των πελατών μας προς τη διαχείριση των first party data, το εμπόριο και τον επιχειρηματικό μετασχηματισμό».

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Bonus, 500,Publicis