Η A3 Resizing Ideas για το Afroditi Venus Beach Resort Santorini

H Α3 Resizing Ideas ολοκλήρωσε τον δημιουργικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη του website του Afroditi Venus Beach Resort Santorini. Το custom design του βασίστηκε «στην αισθητική, τη λειτουργικότητα και την άνεση που το ίδιο το ξενοδοχείο προσφέρει, αναδεικνύοντας τα facilities και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του».

Στη

δημιουργία του νέου website συνδυάστηκε φωτογραφικό υλικό παρουσίασης όλων των χώρων με γραφιστικά elements και τυπογραφία αντίστοιχης αισθητικής, ενώ αξιοποιήθηκε μια λιτή αρχιτεκτονική δομή, όπως επισημαίνεται. Παράλληλα, το website δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα των χώρων και των facilities, ακολουθώντας το motto του ξενοδοχείου, «authentic hospitality».

Ο επισκέπτης μπορεί να ελέγξει διαθεσιμότητα και να κάνει κράτηση, να έχει πρόσβαση στον κατάλογο με τις υπηρεσίες του spa και αντίστοιχα, σε όλα τα μενού του εστιατορίου του ξενοδοχείου. Πλέον, η συνεργασία των 2 πλευρών θα συνεχιστεί με την ανάληψη της στρατηγικής και της δημιουργικής διαχείρισης των social media channels του ξενοδοχείου σε Facebook, Instagram & Linkedin.

Keywords
Τυχαία Θέματα