BGM OMD: Wallpaper Video Takeover και Parallax Video για τη Μασούτης

H BGM OMD είναι η πρώτη, όπως επισημαίνει, εταιρεία που εφάρμοσε στην Ελλάδα το Wallpaper Video Takeover και το Parallax Video, προϊόντα της Adweb, στο πλαίσιο της νέας digital καμπάνιας της Μασούτης για την επικοινωνία του e-shop της, «Ούτε παραγγελία να το ‘κανες».

Το wallpaper video takeover

είναι ένα high impact-format, το οποίο καλύπτει όλη την επιφάνεια του website (full screen) σε desktop, συνδυάζοντας video. Όταν ο χρήστης κάνει scroll, το full-screen ad και το video εξαφανίζονται και στη θέση τους εμφανίζεται skin που πλαισιώνει το site στις δύο πλευρές.

Το parallax video σε mobile περιβάλλον, συνδυάζει display και video content, δίνοντας μία πιο φρέσκια και engaging εφαρμογή στο parallax. Και τα δύο formats συνδυάζουν advanced multimedia στοιχεία, προσφέροντας μια σύνθετη εμπειρία στον καταναλωτή και αυξάνοντας την απόδοση των KPIs της καμπάνιας.

Ο συνδυασμός των formats απέδωσε engagement rate 4,30%, viewability 78% και video completion rate 71%, υψηλότερη απόδοση σε σχέση με άλλα video rich media formats (+43% σε engagement rate, viewability +11%, completion rate +9%). Να σημειωθεί ότι και τα δύο formats έτρεξαν programmatically στο PPN.



Keywords
Τυχαία Θέματα