Arthur Sadoun: «Η τηλεργασία οδηγεί σε απομόνωση, καχεκτική δημιουργικότητα, λιγότερη καινοτομία»

Όλοι οι εργαζόμενοι της Publicis παγκοσμίως θα πρέπει να επιστρέψουν στο γραφείο τρεις ημέρες την εβδομάδα, με υποχρεωτική παρουσία τη Δευτέρα και όχι συνεχόμενες ημέρες εργασίας εξ αποστάσεως, από την 1η Ιανουαρίου.

Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε με τους εργαζομένους χθες, ο Chairman και CEO της Publicis Groupe, Arthur Sadoun, ανέλυσε τις απαιτήσεις της νέας πολιτικής, ενώ προανήγγειλε ότι το δίκτυο έχει καταβάλει προσπάθειες για να διατηρήσει «το καλύτερο για το in-person και remote working» από την έναρξη της πανδημίας.

«Αλλά, σχεδόν

τρία χρόνια αργότερα, πρέπει να παραδεχτούμε ότι ένα δυσανάλογο μέρος της εξ αποστάσεως εργασίας οδηγεί στην πραγματικότητα σε απομόνωση, λιγότερη συνεργασία, μερικές φορές καχεκτική δημιουργικότητα, λιγότερη καινοτομία και μειωμένη παραγωγικότητα», δήλωσε στο βίντεο. Η νέα πολιτική θα απαιτεί από όλους τους υπαλλήλους παγκοσμίως να βρίσκονται στο γραφείο – είτε της Publicis είτε των πελατών τους – για τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα.  Σε κανέναν δεν θα επιτρέπεται να εργάζεται εξ αποστάσεως για περισσότερες από μία συνεχόμενες ημέρες. Όλοι θα πρέπει, επίσης, να βρίσκονται αυτοπροσώπως τις Δευτέρες για να «διασφαλίσουμε ότι [όλοι] ξεκινούν την εβδομάδα μαζί», δήλωσε ο Sadoun στο βίντεο.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα