All Things Facebook & Instagram 2024: Conversions και AI tools «μπουστάρουν» το engaging και smart περιεχόμενο

Hot trends, performance tips, δημιουργικότητα στο ψηφιακό σύμπαν, διαφήμιση στα social media, αναπτυξιακή στρατηγική, καθώς και όλες οι ευκαιρίες και προκλήσεις που μπορούν να αξιοποιήσουν εταιρείες και brands στο πλαίσιο των εφαρμογών της Meta, είχαν την τιμητική τους στο συνέδριο-θεσμός της Boussias Media, All Things Facebook & Instagram.

«Great marketing starts with you»
Το συνέδριο «άνοιξε» η Αρχοντία Τσιφτσιάν, Account Manager CEE, Meta, η οποία αναφέρθηκε στη σχέση μεταξύ του performance και του possibility και υπογράμμισε ότι η απόδοση έχει σήμερα τη μεγαλύτερη σημασία από ποτέ. Σημείωσε ότι η Meta τηρεί τη δέσμευσή της για επενδύσεις στα σωστά κανάλια, με 81% αυτών να βελτιώνουν περαιτέρω τα core apps της. Σχολίασε ότι αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη σε τομείς όπως ads systems, innovation in VR κ.ά., συμβάλλοντας αποτελεσματικά στη σύνδεση των εταιρειών με τους καταναλωτές. Επιπλέον, δήλωσε ότι η Meta δεσμεύεται για υπεύθυνη χρήση του AI και παρατήρησε ότι, παρά τις οποίες αμφιβολίες και την καχυποψία, οι marketers παραμένουν στο «τιμόνι» σε σχέση με τη χρήση του, αξιοποιώντας το ως έναν έμπιστο συνεργάτη, ο οποίος βασίζει τα outputs του στο δικό τους expertise και στα inputs που του παρέχουν. Το εξαιρετικό marketing ξεκινά με εσάς, με τα εργαλεία και τη γνώση σας. Το AI αποτελεί το καύσιμο που πυροδοτεί το performance σας, βρίσκοντας το κατάλληλο audience και παράγοντας το πιο relevant δημιουργικό, υπογράμμισε. Παράλληλα, περιέγραψε το νέο suite εφαρμογών της Meta, Advantage και Advantage+, καθώς και τα επιμέρους features της και προέτρεψε τους marketers να στηρίξουν και να επεκτείνουν την ανθρώπινη σύνδεση μέσα από τις AI-based λύσεις της Meta.

Αυθεντικότητα, search, outcomes, true value
Στις τάσεις που θα επικρατήσουν στο e-commerce στα κανάλια της Meta το 2024 και τους τρόπους με τους οποίους οι εταιρείες μπορούν να τις αντιμετωπίσουν ή να τις ενσωματώσουν, αναφέρθηκε ο Maxim Korseko, Group Director, eCommerce, CEE, Meta. Ανέφερε ότι δύο είναι οι τρόποι με τους οποίους μπορούν να αντιμετωπίσουν τις υφιστάμενες συνθήκες τα brands, είτε κατασταλτικά είτε επεκτατικά, υιοθετώντας ένα fixed ή growth mindset, αντίστοιχα.

Υποστήριξε ότι αυτό που ζητά το κοινό είναι συμβουλές, γνώση και μάθηση και σχολίασε ότι το marketing απαιτεί growth mindset για να λειτουργήσει, σημειώνοντας για όσους το εφαρμόζουν 30% καλύτερα αποτελέσματα.

Αναφορικά με τις τάσεις που θα επικρατήσουν φέτος, αναφέρθηκε στις εξής πέντε:

Originate, don’t translate. Δημιουργία αυθεντικού περιεχομένου και design language μέσω των εργαλείων AI της Meta.Finding the AI balance. Χρήση των AI tools για τον αυτοματισμό του advertising, καθώς μεγαλύτερος έλεγχος συνεπάγεται καλύτερα αποτελέσματα. Εύρεση της ισορροπίας μεταξύ automation και ελέγχου μέσω πλατφόρμας, με συνεχές test & trial.Evolving search. Η αναζήτηση διευρύνεται σε πολλαπλές πηγές, με τα εργαλεία AI της Meta να αποκτούν σε βάθος επίδραση στο search, αυξάνοντας την επίδραση του search performance.Outcomes over attention. Οι εταιρείες δεν χρειάζεται να εστιάζουν μόνο στο attention, αλλά να επενδύουν σε μια μείξη καναλιών ή touchpoints για να προσελκύσουν την προσοχή του κοινού, όπως ένας συνδυασμός linear TV, Facebook και Instagram.Pinpointing true value. Η πραγματική αξία που δημιουργεί το marketing εκτείνεται πέρα από το τελευταίο click. Οι εταιρείες χρειάζεται να κατανοήσουν την πραγματική αξία της επένδυσής τους.

AI tools, brand loyalty και συγκέντρωση data
Το case της εταιρείας παιχνιδιών Perfect Toys η οποία πέτυχε ανάπτυξη στο e-commerce, σε συνεργασία με τη Meta, ανέλυσε ο Κωνσταντίνος Παππάς, Head Of Digital Marketing (Senior Sales Manager), Icap Crif. Αφού περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο έχτισαν την digital marketing στρατηγική του πελάτη τους, αξιοποιώντας στρατηγικά τις λύσεις Advantage και Advantage+ της Meta για τη δημιουργία promo υλικού, περιεχομένου για Reels, γραφιστικών και υλικών AI για τα social media της, σημείωσε ότι σε κάθε βήμα φρόντιζαν να ζητούν feedback από το κοινό, θέτοντάς του ερωτήματα και συγκεντρώνοντας data, αυξάνοντας παράλληλα το loyalty, τις πωλήσεις και το effective retargeting. Αναφορικά με τα επόμενα βήματα, μίλησε για βελτίωση του AI personalization, αξιοποίηση των νέων χαρακτηριστικών, εξισορρόπηση των paid και των οργανικών στρατηγικών σχετικά με το brand loyalty και το engagement και δημιουργία περαιτέρω προσωποποιημένων videos.

Ενίσχυση του brand strategy για αποφυγή του ad fatigue
Τις δυνατότητες που προσφέρει η Meta στο ηλεκτρονικό εμπόριο, συζήτησε πάνελ με συντονιστή τον Ανδρέα-William Γρίβα, Client Solutions Manager, CEE, Meta και τη συμμετοχή των Teresa Solman Digital Media Team Leader, Allegro, Adam Stężewski, Paid Social Manager, Eobuwie & Modivo, Σταυρούλας Κακκαβά, Regional Head Of ECommerce, Intersport και Γιώργου Αλεξάκη, Media & Performance Marketing Manager, Dixons South-East Europe. Αναφέρθηκε ότι οι λύσεις της Meta συμβάλλουν στο e-commerce μέσα από το μεγάλο reach σε πελάτες και τη δυνατότητα προσωποποιημένο κοινό να έρχεται σε επαφή με relevant περιεχόμενο. Δίνουν τη δυνατότητα στα brands να εντοπίσουν ποιο κοινό αλληλεπιδρά περισσότερο με το περιεχόμενό τους με αποτέλεσμα καλύτερες καμπάνιες, καθώς και την προβολή των προϊόντων και την ενίσχυση του attention, του purchase path και την αύξηση των εσόδων. Στα τυχόν εμπόδια και προκλήσεις για τα brands περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η πιθανότητα κάποια προϊόντα να μην «δουλεύουν» στις πλατφόρμες, η παράλληλη ανάπτυξη καμπανιών και τα product fees, ενώ πιθανές ευκαιρίες είναι το βελτιωμένο targeting, η χρήση των filter tools της για τον εντοπισμό των best sellers και τον περιορισμό της απόκτησης δεδομένων, καθώς και η ενίσχυση του brand strategy για την αποφυγή του ad fatigue. Οι πανελίστες σημείωσαν ότι ανάλογα με το εκάστοτε offering επιλέγεται και το αντίστοιχο Meta tool, ότι είναι σημαντικό να διατηρούν ανοιχτό μυαλό σε σχέση με τη στρατηγική που επιλέγουν και ότι οι one-size-fits-all λύσεις δεν είναι αποδοτικές. Σε σχέση με τα KPIs που αξιοποιούν οι εταιρείες τους αναφέρθηκαν στα ERS, MMM, GMV, ROAs, ενώ, συζητώντας για το AI, υπογράμμισαν ότι οι marketers οφείλουν να εκπαιδευτούν σε αυτό, καθώς έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει το business.

«Ο καλύτερος σύμμαχος αρκεί να το διαχειρίζεστε»
Automation-focused χαρακτήρισε το διαφημιστικό οικοσύστημα της Meta, η Veronica Gentili, Social Media Expert / Digital Entrepreneur, Veronica Gentili Academy, μιλώντας για πώς τα brands μπορούν να ενισχύσουν τη διαφημιστική τους στρατηγική στις πλατφόρμες. Σημείωσε ότι το offering της Meta υπόσχεται: 1. Τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με λιγότερες αλλά πιο αποτελεσματικές καμπάνιες. 2. Προσέγγιση περισσότερων ατόμων, που πιθανώς ενδιαφέρονται για την επιχείρηση. 3. Εξατομικευμένο ταξίδι για τον πελάτη. 4. Εξοικονόμηση χρόνου και προσπάθειας. Κάλεσε τα brands να ζυγίζουν κατά πόσο χρειάζονται link clicks, αν το Advantage Custom Audience τους ταιριάζει ή αν το LPV είναι η καλύτερη στρατηγική optimization. Ανέφερε ότι η Meta εστιάζει στο να παρέχει στο σύστημα αρκετό χώρο σε θέματα budget, placement και audiences, καθώς και αρκετά signals, τα οποία οδηγούν σε περισσότερα leads. Προέτρεψε τους marketers να στρέψουν το ενδιαφέρον τους από τα quantity στα quality metrics, ειδικά στο πλαίσιο καμπανιών που στοχεύουν στο lead generation και προσέθεσε ότι, για τη βέλτιστη αξιοποίηση του offering, απαιτείται μελετημένη κατανομή budget, αποφυγή του campaign fragmentation, χρήση δυναμικών tags και αναμονή τουλάχιστον 72 ωρών πριν την αξιολόγηση του performance και χρήση lo-fi και human-first δημιουργικού. Τέλος, χαρακτήρισε το Meta Ad System ως τον καλύτερο σύμμαχο των marketers, με την προϋπόθεση ότι γνωρίζουν να το διαχειριστούν.

Engaging, έξυπνο και ζωντανό περιεχόμενο
Tips για την έρευνα αγοράς ώστε οι marketers να θριαμβεύσουν σε επίπεδο διαφήμισης στο Facebook παρείχε η Sarah Sal, Facebook Ads Specialist, Hootsuite, σημειώνοντας ότι ο ανθρώπινος παράγοντας υπό μορφή insights λείπει αυτήν τη στιγμή από τα big data. Σημείωσε ότι, για την έρευνα κοινού, απαιτείται η «ανάγνωση» των ιστοριών του, της καθημερινότητας, των αναγκών, των προβλημάτων και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του. Υπογράμμισε ότι η διαφημιστική στρατηγική των brands χρειάζεται να βασίζεται στη βαθιά κατανόηση του πελάτη και σε επικοινωνία η οποία δεν διαθέτει τη μορφή διαφήμισης, γεγονός το οποίο δικαιολόγησε με την αναφορά σε ad blockers και στην τάση του κοινού να αποφεύγει τις ανεπιθύμητες διαφημίσεις. Όσον αφορά στην έκταση των διαφημίσεων, είναι σημαντικό να εμπνέει, να μην είναι βαρετή και να προσελκύει το ενδιαφέρον και την προσοχή του κοινού με έξυπνο περιεχόμενο. Κάλεσε δε τους marketers να γράφουν ένα copy ζωντανό και ενδιαφέρον.

Reels turn attention into action
Η Simona Vilkaite-Marcinkevice Creative Strategist, CEE, Meta, μίλησε για το πώς μπορούν να συμβάλουν τα Reels στην αύξηση των conversions, προσελκύοντας παράλληλα την προσοχή του κοινού με relatable, short-form διασκεδαστικό περιεχόμενο -εμβυθιστικό, περιεκτικό με μείγμα ήχου, εικόνας και storytelling. Τα Reels μετατρέπουν την προσοχή σε δράση, σύνδεση και δέσμευση -όλα μέρος του performance οικοσυστήματος της Meta. Εξήγησε ότι η προσθήκη διαφημίσεων σχετικά με BAU καμπάνιες, οι οποίες προσομοιάζουν σε native περιεχόμενο, στα Reels βελτιώνουν τα αποτελέσματα σε όλα τα placements. Όσο για τη γλώσσα, χρειάζεται να περιλαμβάνει τεχνικές audio, φίλτρα και effects, hooks, text stickers, ανθρώπινη παρουσία, lo-fi / UGC και ποιοτικό copy. Για τη δόμηση αποτελεσματικού creative δε, θα ήταν χρήσιμη η βελτιστοποίησή του, η αυθεντικότητα στη δημιουργία του και οι συνέργειες. Μίλησε για τη χρήση story types στα Reels, όπως 1. The listicle. 2. Product demo. 3. The before & after. 4. The transition. 5. Q&A με αποτέλεσμα την αφήγηση της ιστορίας ενός προϊόντος, καθώς και την αύξηση των conversions.

«Μην εγκλωβίζεστε στα tools»
Τα leads είναι απαραίτητα σε όλους, τόνισε η Ευτυχία Μισαηλίδου, Co-Founder, Managing Partner & Creative Strategist, The Jones, ενώ έδωσε συμβουλές για τον τρόπο με τον οποίο το branded περιεχόμενο τα ενεργοποιεί. Σχολίασε ότι, κάποιες φορές, εγκλωβιζόμαστε στα tools και ξεχνάμε πώς συνδέουμε το εκάστοτε μήνυμα με το κοινό, εστιάζοντας μόνο στα formats και στα νέα τεχνολογικά «παιχνίδια». Καθώς τα leads σχετίζονται άμεσα με το brand, για τη δημιουργία τους απαιτείται η κατασκευή ενός μακροκόσμου που το ίδιο καταλαμβάνει, προσκαλώντας σε αυτόν τον καταναλωτή. Ανέλυσε τη φόρμουλα της The Jones και προσέθεσε ότι δεν βρίσκονται στον κλάδο για τα clicks, το engagement και τα views υπό συνθήκες πίεσης, αλλά για αξιόλογη και αποτελεσματική αλληλεπίδραση με τον καταναλωτή.

«Η εμπιστοσύνη φέρνει τα conversions»
Το ζήτημα του community building στο Facebook και το Instagram τη χρονιά που διανύουμε συζήτησε ο Άγγελος Περλέγκας, Instructor, Knowcrunch & Digital Marketing Specialist, Apearl, υπογραμμίζοντας ότι το core essence του community περιλαμβάνει την εμπιστοσύνη. Εντόπισε τρεις major τάσεις στα social media για το 2024 και, συγκεκριμένα, τις εξής: 1. Το κοινό αναζητά διασκέδαση ή αξία. 2. Πτώση του «τοίχου» -του Facebook- και άνοδος του dark social sharing. 3. Τα feeds θα κατακλυστούν από υλικό του generative AI. Προσέθεσε ότι, σύμφωνα με την έρευνα Gartner Marketing Predictions 2024, πάνω από 80% των καταναλωτών θεωρούν ότι το UGC βελτιώνει το product discovery, το brand trust και το experience και 72% ότι το GenAI μπορεί να είναι παραπλανητικό. Τόνισε ότι η εμπιστοσύνη φέρνει τα conversions και ανέφερε ως tools για το community building στο Facebook τα Recommendations, Reels, Groups και στο Instagram τα Stories και Broadcast Channels.

Η πραγματική «φύση» των meta platforms
Στις πλατφόρμες της Meta και τα πλεονεκτήματα που παρέχουν αναφέρθηκε το αποκλειστικό Q&A session, το οποίο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά με στελέχη της εταιρείας και, συγκεκριμένα, με τους Ανδρέα-William Γρίβα και τον Maxim Korseko. Στα πλεονεκτήματα συμπεριελήφθηκαν ο αριθμός των χρηστών, η ενίσχυση της αξίας του χρήστη και η βελτιστοποίηση του awareness και του conversion. Σημειώθηκε ότι, λόγω των signals, παρέχουν μοναδικές επιλογές για διαφορετικές εταιρικές ανάγκες, ότι το οικοσύστημα της Meta δεν περιλαμβάνει μόνο το storytelling, αλλά και το «storyselling», ενώ, σε επίπεδο περιεχομένου, έγινε αναφορά στα short form videos που ανεβαίνουν ραγδαία σε προτίμηση στις πλατφόρμες και αποδεικνύουν την υψηλή αποδοχή του format. Σε σχέση με το performance σε agencies και brands, αναφέρθηκε ότι «it takes two to tango», γεγονός που ενισχύεται από την αύξηση της παραγωγής περιεχομένου γενικότερα μέσω AI. Συζητήθηκε η κατάργηση των third-party cookies, η server-to-server σύνδεση για τη συλλογή first party data από τη Meta, μέσω Conversions CPI και η σημασία μιας στρατηγικής signals. Οι πανελίστες μίλησαν για τις B2B εταιρείες και την παρουσία τους στο LinkedIn, το οποίο διαφέρει σε επίπεδο διαφημιστικού offering από άλλες πλατφόρμες, ενώ η Meta είναι άριστα εξοπλισμένη να εξυπηρετήσει τις B2B ανάγκες. Για το πανταχού παρόν AI, κάλεσαν τους marketers να παραμείνουν ενήμεροι με τις εξελίξεις, να κρατούν τα καλύτερα από τη νέα τεχνολογία και να υιοθετήσουν μια συνεχή test & learn τακτική.

Right audience, right time, right message
Να αγκαλιάσουν την αλλαγή για να παραμείνουν relevant κάλεσε τους marketers ο Ξενοφών Μπέλλος, Social Paid Lead, Vodafone, τονίζοντας ότι οι δημιουργοί περιεχομένου οφείλουν να μιλούν στο κατάλληλο κοινό, στον κατάλληλο χρόνο με το κατάλληλο μήνυμα. Εστίασε στην έλευση του Disney+ στο Vodafone TV και στον τρόπο με τον οποίο αυτή επικοινωνήθηκε στα social media, μέσα από ένα activation με τίτλο «Μάχες», σε Instagram και Tik Tok με τη συμμετοχή πέντε δημιουργών περιεχομένου. Τα υλικά δημιουργήθηκαν ώστε να εκμεταλλευτούν το placement σε Reels, ενώ έτρεξε και μια σειρά από Α/Β test. Δεν παρατηρήθηκε αξιοσημείωτη διαφορά για το υλικό που έτρεχε στον λογαριασμό του influencer ή ως dark post, το tailor-made υλικό ανά κανάλι έφερε καλύτερα αποτελέσματα, η Meta έφερε διπλάσιο video completion rate έναντι του TikTok, ενώ απεδείχθη ότι όσο περισσότερα τα placement και mobile first υλικά, τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα από άποψη κόστους.

«Socialize like in real life»
Εξωστρεφή και επικοινωνιακά χρειάζεται να είναι τα brands, προκειμένου να χτίσουν σχέσεις αλληλεπίδρασης με το κοινό στα social media, σύμφωνα με τη Χλόη Θεοδωρακοπούλου, Communications & Creative Manager, Dixons South East Europe. Σημείωσε ότι τα brands επιθυμούν να ενισχύσουν το reach, το engagement και το brand image τους, μέσα από branded posts, διαφημίσεις και συνεργασίες με influencers τα οποία θεωρούν ότι θα γίνουν viral. Αυτό, ωστόσο, μπορεί να υλοποιηθεί καλύτερα με εξωστρέφεια, η οποία δημιουργεί ιδιαίτερα πιστό κοινό, αυθεντικά native διαφήμιση, πιο μοντέρνο brand image και υψηλότερα νούμερα. Παράλληλα, ζήτησε από τους marketers να κάνουν ένα βήμα έξω από το comfort zone τους, να επικοινωνήσουν με το κοινό όπως θα έκαναν και στον πραγματικό κόσμο και να αφήσουν το ιδιο το κοινό να μιλήσει για αυτούς.

Calamities are opportunities
Με χιουμοριστική και εύστοχη προσέγγιση, ο John Thornton, Senior Creative, Surreal, μίλησε για τη δημιουργία ξεχωριστών και πρωτότυπων υλικών για τα social media, υπογραμμίζοντας ότι για να γίνουν ορατά τα posts χρειάζεται να προκαλέσουν, να διαθέτουν προσωπικότητα και να μην αναφέρονται στο ίδιο το προϊόν. Το κοινό δεν σκρολάρει για να δει διαφημίσεις, γι’ αυτό οι marketers δεν χρειάζεται να είναι τόσο κυριολεκτικοί στα posts τους, αντιθέτως μπορούν να χρησιμοποιούν έντονα το χιούμορ, προκειμένου να επιτύχουν το επιθυμητό reaction. Δεν χρειάζεται να φαίνονται πάντοτε θετικοί, αλλά αυθεντικοί στον χαρακτήρα και στον λόγο τους. Ακόμη και αν τα πράγματα δεν έχουν την επιθυμητή έκβαση, calamities are opportunities και προτρέπει, εάν είναι έστω και 70% σίγουροι για την τακτική που θέλουν να ακολουθήσουν, να μην διστάσουν. Ακόμη δε και αν κάποια brands δεν προτιμούν τη χιουμοριστική προσέγγιση, καλό θα ήταν να μιλούν ανθρώπινα, να χρησιμοποιούν formats που το κοινό θα ενδιαφερόταν να κάνει share και να εστιάσουν στο attention.

Content + connection + conversion = results
Το AI αποτελεί τον τομέα με τις περισσότερες επενδύσεις το 2024, με τη Meta να βρίσκεται ήδη στη διαδικασία κατασκευής ενός AI assistant για κάθε άνθρωπο, εταιρεία, δημιουργό και developer. Ωστόσο, πολλές εταιρείες και marketers δεν έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα στο Facebook εξαιτίας του κορεσμού των social media, του κορεσμού -ήδη- του AI και των ραγδαίων αλλαγών σε αυτά, όπως το generative AI, η οικονομία των creators και η διάσταση των value και vanity metrics, σημείωσε η Mari Smith, Premier Facebook Marketing Expert & Top Social Media Thought Leader. Υπάρχουν τρόποι τα brands και οι marketers να παραμένουν αυθεντικοί, δημιουργικοί και αποτελεσματικοί σε Facebook, Instagram και Threads, αφηγούμενοι ιστορίες με ένα πιο ιδιαίτερο, χιουμοριστικό, ακόμη και quirky στυλ. Η δική της συνταγή της επιτυχίας συνοψίζεται στην εξίσωση: Content + Connection + Conversion = Results, ενώ το ιδανικό content mix περιλαμβάνει 45% video (και Reels), 30% εικόνες ή/και φωτογραφίες, 15% status και 10% links. Τα best practices που συστήνει σχετικά με το περιεχόμενο είναι τα εξής:

Βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας έχει ξεκάθαρο στόχο.Δημοσιεύσετε απολύτως relatable περιεχόμενο.Συμπεριλάβετε συναρπαστικά visuals -εδώ το AI μπορεί να σας βοηθήσει.Γράψετε πιασάρικα κείμενα – και εδώ το AI μπορεί να φανεί χρήσιμο.Επιλέξετε την ποιότητα έναντι της ποσότητας.Δοκιμάστε ποικίλα formats – video, Reels, εικόνα, ερωτήσεις, κείμενο, carousel, Stories, live-streamingTest, test, test.

Επίσης, μίλησε για το περιεχόμενο στο Instagram και στα Threads, για τα AI εργαλεία παραγωγής περιεχομένου, για το Meta Business Suite, τους τρόπους σύνδεσης με το κοινό και την αυξανόμενη προτίμηση στα DMs, SMS και στο dark social ευρύτερα, ενθάρρυνε τους marketers να υιοθετήσουν πιο συνειδητοποιημένα τα calls-to-action και περιέγραψε το AI-Powered Discovery Engine της Meta.

Keywords
facebook, instagram, tools, smart, www.facebook.com, instagram, smart, tools, tik tok, performance, tips, media, account, ads, systems, innovation, features, maxim, group, translate, design, test, click, perfect, toys, head, icap, data, videos, συμμετοχή, team, adam, intersport, dixons, europe, tool, mmm, business, expert, custom, budget, tags, system, big, creative, δραση, text, demo, νέα, views, community, building, essence, major, trust, session, tango, cookies, party, cpi, linkedin, time, vodafone, video, mobile, real, image, zone, ιδιο, john, εταιρεία, vanity, smith, top, στυλ, status, sms, engine, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , αποτελεσματα πανελληνιων 2011, αξια, Καλή Χρονιά, live, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, αξιολογηση, αποτελεσματα, ξενοφων, δυνατα, βημα, γνωση, εικονες, εργαλεια, οικονομια, πλαισιο, φωτογραφιες, χλοη, cpi, creative, icap, intersport, linkedin, mmm, real, test, time, translate, αυξηση, ανοδος, αμφιβολιες, αφηγηση, βρισκεται, γεγονος, γλωσσα, δυνατοτητα, δικη, εγινε, ευτυχια, εκβαση, εξωστρεφεια, επικοινωνια, επενδυσεις, ερευνα, ερχεται, εταιρεία, τεχνολογια, εξυπνο, ζητα, ιδιο, η δικη, διαφημιση, εικονα, καχυποψια, κειμενο, λειπει, λογο, μορφη, μυαλο, νοημοσυνη, φιλτρα, ποιοτητα, πλατφορμες, πωλησεις, συγκεκριμενα, σειρα, συγκεντρωση, συμμετοχή, συνταγη, στυλ, συμπαν, ταση, υψηλη, φαινονται, φορμουλα, φορα, χιουμορ, ψηφιακο, κωνσταντινος, account, group, ads, adam, budget, building, βηματα, mobile, business, big, dixons, click, community, cookies, custom, data, demo, design, engine, ερωτησεις, essence, europe, features, server, john, head, ιδανικο, ιδιαιτερο, ιδιαιτερα, image, innovation, κειμενα, major, maxim, media, πηγες, perfect, party, session, size, smith, sms, systems, system, status, tags, ταξιδι, team, text, tik tok, tips, tool, toys, trust, top, θεματα, υλικα, υλικο, videos, views, vanity, william, zone, performance
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Marketing Week