Mediacube: Στην «κορυφή» των Peak Awards 2022

ΚάθεYear | χρόνος αποτελεί και μια νέα επιβεβαίωση ότι η MEDIACUBE κάνει κάτι πολύ καλά και με διάρκεια. Το 2022 λοιπόν, όχι μόνο έφερε πολλά και σημαντικά βραβεία για την εταιρεία και τους πελάτες της, αλλά έδωσε στη MEDIACUBE μια από τις σημαντικότερες διακρίσεις ως Agency of the Year | up to 49 employees!

Για τη MEDIACUBE δε μετρά απλά η ποσότητα των πελατών, των συνεργατών και των υπηρεσιών

που παρέχει, αλλά η ποιότητά τους και η επίτευξη σημαντικών αποτελεσμάτων μέσα από έναν βιώσιμο τρόπο. Αυτή η προσέγγιση είναι που την ξεχωρίζει και της δίνει διάρκεια μέσα στον σκληρό και ανταγωνιστικό κλάδο του digital marketing. Δεν είναι τυχαίο επομένως το γεγονός ότι βρίσκεται στις top επιλογές των brands τα οποία θέλουν να αξιοποιήσουν το digital marketing για την ανάπτυξή τους από το 2004! Ας δούμε όμως ποια ήταν τα βραβεία που κατέκτησε με τους πελάτες της και τι καρπούς απέδωσε η συνεργασία τους, η οποία επιβραβεύτηκε με αυτές τις διακρίσεις.

SKY express
Σε μια δύσκολη χρονιά για τον κλάδο του τουρισμού, που «ανάρρωνε» δειλά από τις συνέπειες του Covid-19, η MEDIACUBE πίστεψε στη SKY express και μαζί άνοιξαν τα φτερά τους κατακτώντας τους ουρανούς! Η SKY express αναγνωρίστηκε ως Brand of the Year, με 9 ακόμη βραβεία, 1 Platinum, 4 Gold, 3 Silver και 1 Bronze.

Lapin House
Η MEDIACUBE υλοποίησε για τη Lapin House ένα καινοτόμο και ολοκληρωμένο πλάνο Digital & Omnichannel ενεργειών μέσω Performance & Branding καμπανιών σε Google, Facebook, Instagram, YouTube & Programmatic, γεγονός που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αποσπώντας 2 Gold βραβεία.

Μοτοκίνηση
Κατά τον 3ο χρόνο συνεργασίας της MEDIACUBE με τη Μοτοκίνηση, στόχος ήταν η αύξηση του Brand Awareness και των πωλήσεων, καθώς και η ενίσχυση του Online Community με στοχευμένες online ενέργειες, τα αποτελέσματα των οποίων αναγνωρίστηκαν με 1 Silver βραβείο.

Domes Resorts & Reserves
Με σκοπό να προωθηθούν τα Domes Resorts & Reserves στο Ηνωμένο Βασίλειο, η MEDIACUBE υλοποίησε μια καινοτόμο Digital Marketing στρατηγική με χρήση Programmatic Advertising και Video, η οποία οδήγησε σε εντυπωσιακή αύξηση των sessions, bookings & branded queries, κερδίζοντας 1 Silver βραβείο.

ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε.
Μπαίνοντας στο 8ο έτος συνεργασίας, Πλαίσιο & MEDIACUBE κατάφεραν να απογειώσουν τις πωλήσεις της επιχείρησης τόσο για το e-shop, www.plaisio.gr, όσο και για τα φυσικά καταστήματα, κερδίζοντας τις μεγάλες μάχες (Xmas, Summer, Bσack2School, Black Friday) στον κλάδο των consumer electronics. Η μετάβαση στην post Covid-19 περίοδο στέφθηκε με επιτυχία, με το Πλαίσιο να κερδίζει 3 Gold, 3 Silver και 3 Bronze βραβεία.

Α. Ισμαήλος Α.Ε.
Χάρη στη multi-channel στρατηγική της, η συνεργασία της MEDIACUBE με την Α. Ισμαήλος Α.Ε. επέφερε αύξηση του Brand Awareness σε νέο κοινό, με εντυπωσιακά αποτελέσματα online και offline, αποσπώντας μάλιστα και 1 Gold βραβείο.

Γρηγόρης
Το 2022 ήταν η 5η χρονιά συνεργασίας της MEDIACUBE με τον Γρηγόρη, η οποία έφερε μια πολύ σημαντική βράβευση για 5η συνεχόμενη χρονιά με 1 Bronze βραβείο στην κατηγορία «Best Performance in Food & Beverages».

Bed & Home
Ένα αποκλειστικά online κατάστημα που δεν φοβήθηκε την digital ανάπτυξη, το Bed & Home, εμπιστεύθηκε τη MEDIACUBE, με αποτέλεσμα την αύξηση της κερδοφορίας & του market share σε ένα πολύ ανταγωνιστικό vertical, κερδίζοντας παράλληλα 1 Silver βραβείο.

Είμαστε πολύ περήφανοι για την αναγνώρισή μας ως Agency of the Year
για το 2022, καθώς και για τα 26 ακόμα βραβεία που ξεχώρισαν τόσο την εταιρεία μας όσο και τους πελάτες μας, στα πλαίσια των Peak Performance Marketing Awards, εκ των σημαντικότερων βραβείων του κλάδου.

Για τη MEDIACUBE, η οποία έκανε τα πρώτα της βήματα πριν 18 χρόνια, η διάκριση αυτή είναι ένα ακόμη μεγάλο milestone, αποδεικνύοντας ότι η συνεχής προσπάθεια και εξέλιξη είναι δύο κύρια συστατικά που δεν σε προδίδουν ποτέ, ξεχωρίζοντας και οδηγώντας σε στην κορυφή.

Κωνσταντίνος Σκιάνης, Founder & Managing Partner της MEDIACUBE

Η εξειδίκευση στον χώρο του Digital Marketing, και ειδικά σε E-commerce & Lead Generation Campaigns, σε συνδυασμό με τις πρωτοποριακές πρακτικές και τις μακροχρόνιες συνεργασίες, κατάφεραν να αναδείξουν τη MEDIACUBE στους νικητές των κορυφαίων βραβείων του αντικειμένου και σε κάποια από τα πιο απαιτητικά verticals του e-επιχειρείν. Όλες αυτές οι αξιόλογες διακρίσεις έχουν μια επιπρόσθετη αίγλη και σημασία για τη MEDIACUBE και τους πελάτες της, ειδικά όταν η αναγνώριση γίνεται στα πλαίσια των PEAK Performance Marketing Awards, τον κορυφαίο θεσμό που επιβραβεύει την καινοτομία στο performance marketing, με τις συμμετοχές να αξιολογούνται από τους πιο καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου. Ανάμεσα σε τόσες εταιρείες, που κι εκείνες με τη σειρά τους παρουσίασαν πολύ υψηλού επιπέδου υποψηφιότητες, η MEDIACUBE κατάφερε να ξεχωρίσει για τις συνεργασίες και τις digital καμπάνιες προβολής των πελατών της, οδηγώντας εκείνους και την ίδια για ακόμη μια φορά στην κορυφή.

Με ενεργή δραστηριοποίηση στον κλάδο του digital marketing για 18 συνεχόμενα έτη, η MEDIACUBE έχει καταφέρει να εδραιωθεί ως μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες του industry, ξεχωρίζοντας για πολλά και σημαντικά επιτεύγματά της, τα οποία έχει καταφέρει από τον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας της, το 2004, έως και σήμερα:

Μακροχρόνιες και αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες, με ορισμένες από αυτές να συνεχίζονται για περισσότερα από 18 χρόνια.Πάνω από 150 επιτυχημένες συνεργασίες τα τελευταία 5 έτη.Αναγνώριση ως Google Premier Partner, Meta (Facebook) Business Partner, Yahoo DSP Partner και TikTok Partner.Google Managed Agency, με εξειδικευμένο και dedicated support από την ίδια την Google, για οποιοδήποτε θέμα προκύπτει σχετικά με τις διαφημιστικές της πλατφόρμες.Google-certified συνεργάτες που χειρίζονται τις διαφημιστικές πλατφόρμες για Google Ads και Analytics.Δημοσίευση του πρώτου παγκόσμιου Case Study για αεροπορική εταιρεία στο Think with Google, για τη συνεργασία της με τη SKY express.Πολυ-βραβευμένο agency και σε άλλα βραβεία του κλάδου, όπως Social Media Awards, DiMe Awards και e-volution Awards, με πάνω από 70 βραβεία τα τελευταία 3 χρόνια.Μέλος του Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA) από το 1ο έτος ίδρυσής του.Μέλος του κλαδικού φορέα των εταιρειών digital και interactive marketing, IAB Hellas.Στενός συνεργάτης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), στα πλαίσια του γνωστού και πολύ επιτυχημένου σεμιναρίου ψηφιακού marketing, DigiMa, αλλά και πολλών μεταπτυχιακών προγραμμάτων.Διαχείριση διαφημιστικού budget άνω των 20 εκατ. ευρώ το τελευταίο έτος.

Όλα τα παραπάνω δε θα ήταν βέβαια εφικτά, χωρίς την κατάλληλη ομάδα. Η MEDIACUBE, επιλέγοντας προσεκτικά τους συνεργάτες της, έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν πυρήνα από τους καλύτερους επαγγελματίες του digital marketing industry. Δίνοντας μεγάλη βαρύτητα τόσο στις δεξιότητες όσο και στην προσωπικότητα του κάθε επαγγελματία με τον οποίο συνεργάζεται, έχει καταφέρει να «χτίσει» μια ομάδα ατόμων με μοναδικά χαρακτηριστικά, που συνεργάζονται αρμονικά και δημιουργούν στέρεες βάσεις για τη διαρκή εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας.

Οι πελάτες της MEDIACUBE είναι ακόμη ένας παράγοντας που τη βοηθά να εξελίσσεται συνεχώς και να διακρίνεται για τις digital ενέργειές της μέσα στον κλάδο. Με συνεργασίες που ξεκίνησαν από την πρώτη χρονιά λειτουργίας της, καταφέρνει να χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης και αμοιβαίας επιτυχίας σε κάθε project που αναλαμβάνει, βοηθώντας τους πελάτες της να εκπληρώνουν τους στόχους και να αξιοποιούν στο μέγιστο τις δυνατότητές τους.

Τέλος, η στενή συνεργασία με διεθνείς παράγοντες του digital marketing, όπως η Meta (Facebook), το TikTok και η Google, αναγνωρίζεται και αξιοποιείται σε βάθος από τη MEDIACUBE, μιας και μέσω αυτής, μοιράζεται την πιο πολύτιμη τεχνογνωσία και ενημερώνεται πρώτη για τα νέα του κλάδου, αξιοποιώντας τη γνώση αυτή για να φέρει αποτελέσματα στους πελάτες της. Ιδιαίτερα η στήριξη της Google είναι κάτι που η MEDIACUBE αναγνωρίζει με κάθε ευκαιρία. Η στενή της συνεργασία με τον διαδικτυακό και τεχνολογικό αυτό κολοσσό μέσω της ομάδας που την υποστηρίζει αδιαλείπτως για πάνω από 10 χρόνια, έχει συμβάλλει στην ανάπτυξη της τεχνογνωσίας της. Ακόμη, έχει βοηθήσει στη συνολική εξέλιξη της MEDIACUBE αναφορικά με τα νέα trends της digital διαφήμισης και τις νέες τάσεις στο συνεχώς μεταβαλλόμενο digital landscape.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Agency, Year |, Βραβεία, Mediacube |, Peak Awards 2022,Agency, Year |, vraveia, Mediacube |, Peak Awards 2022