Ζει το όνειρό της: Γυρίζει όλο τον κόσμο και βγάζει λεφτά!

16:17 14/5/2015 - Πηγή: TVNea

Το όνειρό της ζει η 23χρονη Μπρούκ Σαουγάρντ από την Αυστραλία, αφού κάνει μόνιμες διακοπές και άπειρα ταξίδια γεμίζοντας το προσωπικό της Blog με τις εμπειρίες της! Μάλιστα βγάζει και χρήματα από αυτό!
Την ημέρα που αποφοίτησε από το Κολέγιο, αγόρασε ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή με προορισμό το Λονδίνο. Έκτοτε η Σαουγάρντ δεν έχει κοιτάξει πίσω, έχει επισκεφθεί σχεδόν 50 χώρες από όλες τις ηπείρους, ταξιδεύοντας μόνη της.

Οι φωτογραφίες της, που συνθέτουν το πιο αξιοζήλευτο άλμπουμ διακοπών, έχουν τραβήξει
την προσοχή πολλών σε όλο τον κόσμο και η 23χρονη έχει 320.000 followers που παρακολουθούν κάθε βήμα της μέσω των social media.

Το blog της, World of Wanderlust, όπου αφηγείται τις ταξιδιωτικές περιπέτειές της και δίνει συμβουλές για ταξίδια στα μέρη τα οποία επισκέπτεται, συγκεντρώνει 950.000 page views το μήνα! Και μέσω διαφημίσεων που έχει στο blog της, μπορεί και βγάζει λεφτά!
Η Μπρούκ ανέφερε στη Daily Mail, πως το 50% των ταξιδιών της είναι χρηματοδοτούμενα από την ίδια αλλά το άλλο μισό είναι χορηγούμενο από τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά γραφεία που την προσκαλούν σε διάφορα μέρη ώστε να γράψει για το ταξίδι της αυτό στο blog της και στα social media.

star.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα