Τηλεκοντρόλ:Θα βγει πρωινό το καλοκαίρι στον ΑΝΤ1;-Δεν πήραν το πράσινο φως Οι συμμαθητές-Μεταγραφή βόμβα-Σε συζητήσεις για σειρές-Πατώνει η συμμετοχή μας στη EUROVISION

14:15 14/5/2015 - Πηγή: TVNea
Καλησπέρα σας αγαπημένοι φίλοι μου. Πέμπτη σήμερα και το Τηλεκοντρόλ μετά από αρκετό καιρό είναι εδώ με σπαρταριστά νέα..

Σε σκέψεις βρίσκονται οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 για το αν θα πρέπει να κάνουν ενημερωτική εκπομπή το καλοκαίρι. Είναι απίστευτο πως ένα κανάλι όπως είναι ο ΑΝΤ1 που αυτή την στιγμή είναι πρώτο στην ενημέρωση
να θέλει να χαλάσει αυτή την εικόνα...

Δεν πήρε πράσινο φως τελικά η καθημερινή σειρά "Οι συμμαθητές" για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.Η σειρά ωστόσο θα παίξει εκτός απροόπτου και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά μέχρι και τα Χριστούγεννα. Και λέω εκτος απροόπτου γιατί υπάρχει πιθανότητα μέχρι τον τέλος Ιουνίου η σειρά να παίζει στο Prime time του καναλιού με δίπλα επεισόδια κάθε μέρα.

Καμία νέα σειρά δεν πήρε το τελικό πράσινο φως σε κανένα από τα 3 κανάλια που έχουν μυθοπλασία. Οι συζητήσεις ωστόσο συνεχίζονται και δεν αναμένεται να πάρει τίποτα έγκριση μέχρι και τέλη αυτού του μήνα.

Μεταγραφή βόμβα ωστόσο έρχεται, κι αν συμβεί σηματοδοτεί την επιστροφή του σε αντίπαλο κανάλι. Η μεταγραφή αυτή αν γίνει αφορά την μυθοπλασία...Ωστόσο αν και υπάρχει πρόταση στον αντίπαλο κανάλι, ξεκίνησαν νέες συζητήσεις και στο κανάλι στο οποίο είναι.

Καθόλου καλά δεν είναι τα πράγματα όσο αφορά την ελληνική συμμετοχή μας στην EUROVISION. Τα στοιχήματα μετά απο πολλά χρόνια μας κατατάσσουν στην 25η θέση κάτι που σημαίνει πως η συμμετοχή μας μετά από χρονιά κινδυνεύει να μην περάσει στο τελικό.Στην 18η θέση είναι η Κύπρος.

Αυτά απο εμένα σήμερα. Οχι δεν είναι το τελευταίο Τηλεκοντρόλ , αυτο θα έρθει λίγο αργότερα...

Για παρατηρήσεις, σχόλια,επικοινωνήσετε μαζί μου μέσα απο τα Social media:
Κάνε με φίλο σου στο Facebook: Giorgos Pasxalidis (κλικ πάνω στο όνομα)
Ακολουθείστε με στο Twitter:@Pasxal_tvneahttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα