Υπέγραψε με τον ΑΝΤ1 η Νανά!

08:15 9/5/2015 - Πηγή: TVNea

Η αγαπημένη σε όλους Νανά Ηλιοπούλου,μετά από τη συμμετοχή της στο ''Excellent'' με τη Χ.Λαμπίρη κι έπειτα στο ''Αυτά Είναι '' με τον Μάκη Πουνέντη και τη Μαρία Ηλιάκη,επανέρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!Η Νανά αλλάζει επαγγελματική στέγη ,κι από τον ΣΚΑΪ μετακομίζει στον ΑΝΤ1 .Η ίδια μέσα από τα social media ενημέρωσε τους θαυμαστές της
για το νέο αυτό βήμα ενώ και χτες μέσα από το ακόλουθο μήνυμα που δημοσίευσε στο facebook ,διαπιστώνουμε πως είναι ενθουσιασμένη και ανυπομονεί να ''βγει'' ξανά στον αέρα!Η Νανά λοιπόν ανήκει πλέον στο δυναμικό τού ΑΝΤ1 κι από σήμερα -αλλά και κάθε Σ/Κ- θα την απολαμβάνουμε μέσα από τη νέα ψυχαγωγική εκπομπή ''ΠΡΩΙΝΟ Σου-Κου'' με τη Μαρία Μπεκατώρου!Εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε καλή αρχή στη νέα πορεία της!Δείτε εδώ τι έγραψε στο facebook:

Nana Iliopoulou8 ώρες · Τροποποιήθηκε ·
Καημένοι μου!!! Μην σας πάρει αύριο ο ύπνος!!!! Γιατιιιιιι;;; Μα κάνουμε πρεμιέρα... "Πρωινό Σου Κου"!!!!! Στις 10 η ώρα νταν το πρωί ξεκινάμε με την Μαρία Μπεκατώρου!! Έτοιμοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;; Iliopoulou Nana — νιώθει ότι την αγαπούν στην τοποθεσία Studio Kapa Ant1.

http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
nana ant1, πρωινο αντ1 νανά
Τυχαία Θέματα