Βίκυ Παπαδοπούλου: ποια η σχέση της με την Πόπη Τσαπανίδου;

17:31 30/3/2014 - Πηγή: TVNea
Από τις ικανότερες ηθοποιούς της γενιάς της, η Βίκυ Παπαδοπούλου καταφέρνει να κερδίζει χρόνο με το χρόνο κάθε επαγγελματικό της στοίχημα σε θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο, λαμβάνοντας τις επιδοκιμασίες του κοινού και των συναδέλφων της.

Η 32χρονη ηθοποιός, την οποία απολαύσαμε σε αγαπημένες σειρές και κινηματογραφικές ταινίες (L.A.P.D, Το τανγκό των Χριστουγέννων, 10η εντολή, Αληθινοί έρωτες κ.α) μίλησε στο περιοδικό People για τη
συμμετοχή της στην ταινία "Το μικρό ψάρι", η οποία προβλήθηκε στο 64ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, μέσα από την οποία γνώρισε την Πόπη Τσαπανίδου.

"Στην ταινία δεν έχουμε σκηνή μαζί, οπότε ουσιαστικά γνωριστήκαμε στο Βερολίνο. Πάντα την εκτιμούσα ως δημοσιογράφο και γνωρίζοντάς την κατάλαβα πως είναι και γαμώ τα παιδιά!" ανέφερε χαρακτηριστικά για τη γνωριμία της με την επιτυχημένη δημοσιογράφο και πρόσθεσε: "Είναι ένας πολύ ευχάριστος και πολύ έξυπνος άνθρωπος, μια όμορφη γυναίκα, η οποία προσαρμόζεται και απολαμβάνει τη ζωή στο έπακρο και αυτό είναι θαυμαστό. Είναι μια σοβαρή δημοσιογράφος, αλλά έχει μια παιδικότητα, ένα κορίτσι μέσα της. Τη συμπαθώ πολύ!".
Keywords
Τυχαία Θέματα