ΝΕΡΙΤ: στις 21 Απριλίου η έναρξη της νέας δημόσιας τηλεόρασης!

17:01 30/3/2014 - Πηγή: TVNea
Λιγότερο από ένα μήνα διορία έχουν πλέον στη διάθεσή τους οι ιθύνοντες της Νέας Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Ίντερνετ και Τηλεόρασης (ΝΕΡΙΤ), προκειμένου να προχωρήσουν στα "αποκαλυπτήρια" του νέου εθνικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα, που εδώ και 9 μήνες προετοιμάζουν.

Η Ανώτατη Αρχή της EBU έθεσε ως καταλυτική ημερομηνία την 27η Απριλίου, επομένως τα περιθώρια προς τους υψηλά ιστάμενους της κρατικής τηλεόρασης στενεύουν, ούτως ώστε το εγχείρημα να μην κριθεί εκπρόθεσμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το διοικητικό συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ επιθυμεί η επίσημη πρώτη του νέου ραδιοτηλεοπτικού φορέα να πραγματοποιηθεί ημέρα Δευτέρα, γεγονός που καθιστά απαιτητικότερες τις έως τώρα διαδικασίες. Επικρατέστερη ημερομηνία πρεμιέρας για τη ΝΕΡΙΤ είναι η 21η Απριλίου, Δευτέρα του Πάσχα και επέτειος του πραξικοπήματος των συνταγματαρχών του 1967.

Παράλληλα, δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τις προσλήψεις του εργατικού δυναμικού, καθώς και γύρω από το πλήθος των αξιολογητών, οι οποίοι θα κληθούν να πραγματοποιήσουν τις συνεντεύξεις των υποψηφίων για τις 356 κενές θέσεις εργασίας στη ΝΕΡΙΤ. Πρόκειται ήδη για μία λίστα 130 αξιολογητών, εκ των οποίων θα επιλεγούν τελικά οι 60. Όπως αναφέρεται, η λίστα αυτή περιλαμβάνει ακόμη και on camera παρουσιαστές ιδιωτικών σταθμών. Ωστόσο, κρίνεται ιδιαίτερα αξιοπερίεργο το πώς μπορεί ένας εκπρόσωπος του ανταγωνισμού να αναλάβει την πρόσληψη του εργατικού δυναμικού σου
Keywords
Τυχαία Θέματα