Βανδή:Η επιστροφή της μέσα από τον ΑΝΤ1 και τα άλλα δύο ''χτυπήματα''

13:30 24/5/2016 - Πηγή: TVNea
Τριπλό ''χτύπημα'' ετοιμάζει η Ελληνίδα σταρ τον χειμώνα, και, όπως όλα δείχνουν, τα Σαββατοκύριακά της θα είναι πολύ γεμάτα.

Αν και γράφτηκε ότι η Δέσποινα έχει "κλείσει" για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο μιούζικαλ ''Mamma Mia'', η αλήθεια είναι πως εκκρεμεί ένα σημαντικό ραντεβού ακόμη,που θα γίνει μέσα στην εβδομάδα. Η ίδια,πάντως, αν και δεν χάρηκε πολύ που διέρρευσε η πληροφορία πριν πέσουν οι υπογραφές, το βλέπει πολύ θετικά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έπρεπε πρώτα να την εγκρίνουν οι Άγγλοι δημιουργοί που έχουν τα δικαιώματα
του έργου- για τον λόγο αυτό στάλθηκε στο εξωτερικό οπτικοακουστικό υλικό και η απάντηση ήταν άμεση και θετική.

Το ''Mamma Mia'' θα ανέβει στο θέατρο Ακροπόλ. που θα ανακαινιστεί ριζικά, ενώ οι πρόβες πρέπει να ξεκινήσουν στα τέλη Αυγούστου καθώς στα τέλη του Σεπτέμβρη η Δέσποινα έχει προγραμματισμένες συναυλίες στις ΗΠΑ και τον Καναδά. και θα λείψει πάνω από δυο εβδομάδες.

Εκτός από το θέατρο, η Δέσποινα ετοιμάζεται να κάνει πραγματικότητα και ένα άλλο της όνειρο, αφού έχει δεχτεί μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για νυχτερινές εμφανίσεις σε έναν ιδιαίτερο χώρο (με μεγάλη ιστορία!) και σε ένα πρόγραμμα που της ταιριάζει απόλυτα και είναι ακριβώς ό,τι αναζητούσε εδώ και χρόνια.

Επίσης είναι σχεδόν σίγουρο πως πολύ σύντομα θα τη δούμε να επιστρέφει και στη μικρή οθόνη, και μάλιστα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Θα είναι στην κριτική επιτροπή του ''Rising Star'' ή θα έχουμε και εδώ ανατροπή; Δεν τα λέμε τυχαία αυτά...

Entertv.gr- Νίκος Γεωργιάδης

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα