Βάνα και Εζέλ μαζί ;

10:16 10/9/2011 - Πηγή: TVNea
Δεν εξηγείται αλλιώς...Ο,τι δεν έχει καταφέρει η πολιτική τόσα χρόνια στα ελληνοτουρκικά φαίνεται πως θα κατορθώσουν οι Ελληνες και τούρκοι καλλιτέχνες μια και πληθαίνουν τον τελευταίο καιρό οι συμπράξεις Ελλήνων και τούρκων ηθοποιών. Μετά την επικείμενη συνεργασία της Βάνας Μπάρμπα με τον ''Ονούρ” κατά κόσμον Χαλιτ Εργκέντς, ήρθε στην ίδια εκπομπή και η σύμπραξη με τον Κενάν Ιμιρζαλίογλου, τον οποίον προσέγγισαν πριν από μερικές ημέρες οι παραγωγοί και περιμένουν με αγωνία την απάντηση του, η οποία το πιθανότερο
είναι να είναι θετική... Οι δύο δημοφιλείς Τούρκοι ηθοποιοί θα συμμετάσχουν στο ντοκιμαντέρ με τίτλο ''Το μεγάλο ταξίδι'', με παρουσιάστρια τη Βάνα Μπάρμπα, το οποίο θα περιγράφει το οδοιπορικό της ηθοποιού και δέκα προσωπικοτήτων από τις δύο χώρες σε επιλεγμένα σημεία Ελλάδας και Τουρκίας . Τα γυρίσματα για το πρόγραμμα θα ξεκινήσουν στις 15 Σεπτέμβρη από την Κωνσταντινούπολη, την Αττάλεια και άλλα παραλιακά σημεία της Τουρκίας και στη συνέχεια, στις 15 Οκτωβρίου, τη σκυτάλη θα πάρουν τα ελληνικά νησιά, καθώς θα γίνουν γυρίσματα στην Κω, τη Νίσυρο και το Καστελόριζο. Μέσα από...
αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι θα δούμε αυτά που ενώνουν τις δύο χώρες όπως μαγειρική, παραδοσιακοί χοροί, μουσική ενώ θα υπάρξουν και κάποια δρώμενα που θα φέρουν εις πέρας οι ηθοποιοί.
“Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ που το κάνουμε με πολλή όρεξη” τόνισε σε τηλεφωνική επικοινωνία μας η ηθοποιός. “Θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε όσα κοινά έχουν οι δύο πολιτισμοί, όσα τους ενώνουν, χωρίς να αγγίζουμε πολιτικές. Νομίζω ότι θα έχουμε ένα αξιοπρεπές και ελκυστικό στο θεατή αποτέλεσμα. Ήδη έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα και στην Τουρκία ενώ εδώ στην Ελλάδα είναι πολλοί που είναι ενθουσιασμένοι με το ενδεχόμενο να δουν σε μια ελληνοτουρκική παραγωγή τον Κενάν Ιμιρζαλίογλου''.
Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο πολύπειρος Τούρκος σκηνοθέτης Ερνταλ Μουράτ Ακτας ενώ για την προβολή του, όπως μάθαμε, γίνονται συζητήσεις ανάμεσα στους παραγωγούς και δύο κανάλια : την ΕΡΤ και ένα ιδιωτικό.

tvzapping
Keywords
Τυχαία Θέματα