Alpha: Τι ενδέχεται να μπει στο 7-13? (UPDATE)

18:11 9/9/2011 - Πηγή: TVNea
ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟ   «ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ»   ΓΙΑ ΤΟΝ ALPHAΚαι μετά το πρώτο σοκ, η ερώτηση αφορά στο προγραμματισμό του εξάωρου πρωινού παράθυρου.Οι υπεύθυνοι του Alpha θα πρέπει τώρα να αναζητήσουν φόρμουλα προκειμένου να καλύψουν έξι ώρες πρόγραμμα και όχι μόνο αυτό, αλλά να πείσουν κοινό, διαφημιστές και φυσικά τους εργαζόμενους πως αυτή η φόρμουλα μπορεί
να είναι κερδοφόρα. Κρίνοντας από τις επιλογές του καλοκαιριού θεωρούμε πως μάλλον στα υπόλοιπα κανάλια θα ξέσπασε χασμουρητό με την επισημοποίηση του προγράμματος.
Η γκάμα για το κανάλι που κατεβαίνει με μικρό καλάθι είναι περιορισμένη. Ξένες σειρές (λ.χ. το Baywatch, η Λεωφόρος του Μέλροουζ ή το Beverly Hills) αλλά και προϊόντα του ομίλου όπως οι γερμανοί αστυνόμοι του Κόπρα 11, δίμετρες κροάτες σε ερωτικά τρίγωνα μία νέας κροατικής τηλενοβέλας και μπόλικα αμερικανικά και βρετανικά real life μπορούν να αποτελέσουν λύση. Όπως και οι επαναλήψεις του Κάτι Ψήνεται ή των Οικογενειακών Ιστοριών. Άλλωστε, κρίνοντας από τις παραφιλολογίες, η κρίση ξέσπασε πρόσφατα με αποτέλεσμα η λύση του εξάωρου μαγνητοσκοπημένου προγράμματος να  στηρίζεται εξ’ ολοκλήρου στην προχειρότητα.Δεν θα πρέπει να μας εκπλήξει αν εκτός από το «Πήρα Κόκκινα Γυαλιά» και το «Κάτω από την Ακρόπολη» δεν κάνει την εμφάνιση του και το «Μεγάλο Παζάρι» ή το «Φάτους Όλους», σε μία προσπάθεια καλύτερης διαχείρισης (στην προκειμένη και παράλογης) αρχειακού υλικού.   
Τα αποτελέσματα του νεκρού πρωινού είναι:
Ειδησεογραφικά το κανάλι θα είναι πεθαμένο στην μεγαλύτερη μερίδα του προγράμματος του. Εντύπωση πάντως προκαλεί η απόφαση ο «Καφές με την Ελένη» να ξεκινά στην μία και όχι στις 13:15. Γεγονός που σημαίνει πως το δελτίο είτε μεταφέρεται, είτε ενσωματώνεται, είτε καταργείτε.
Παράλληλα το κανάλι χάνει και στον τομέα της ψυχαγωγίας. Η Ελένη Μενεγάκη θα δυσκολευτεί να μην παίξει πλάνα, δηλώσεις ή και σχόλια που προηγουμένως έχουν προβληθεί εδώ και ώρα στους ανταγωνιστές. Ουσιαστικά θα συμβεί ότι και στις αρχές της περασμένης σεζόν με την Λαμπίρη να λειτουργεί ως μέσω αναμετάδοσης κονσέρβας των πλανών της Μελέτη.
Τα σπουδαία, από Οκτώβρη.
Keywords
Τυχαία Θέματα