Τον ξεσκέπασαν: Ο Θαλασσινός είπε ψέμματα στον Ρέμο, αλλά την "πάτησε"! Έθαψε πράγματι το "The Voice".

09:46 4/4/2014 - Πηγή: TVNea
Το ότι μόνταραν τα λόγια του ισχυρίστηκε ο Παντελής Θαλασσινός μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του κατά του «The Voice» και των coaches και η αμοντάριστη συνέντευξή του αποδεικνύει αν έχει ή όχι δίκιο!
«Αυτές οι εκπομπές κι οι συνεντεύξεις, απ’ ότι κι εγώ διεπίστωσα, για κάποιους λόγους μοντάρονται. Ίσως γιατί δεν έχουν το ρυθμό, αυτόν τον βιαστικό που επιθυμούν... ‘Η, ποιός ξέρει, ίσως για να συζητηθούν.. Μην ασχολείστε λοιπόν, με τις μονταρισμένες εκπομπές, και τα περιοδικά που εφευρίσκουν επικεφαλίδες, που βάζουν μόνο τα καθ’ εαυτούς κυρίως λεγόμενα»,
έγραψε, μεταξύ άλλων, στο Facebook του ο τραγουδοποιός.
Η εκπομπή «Όλα Καλά», στην οποία ο Παντελής Θαλασσινός έδωσε την επίμαχη συνέντευξη, μετέδωσε το αμοντάριστο υλικό.
Τι αναφέρει αυτολεξεί;
«Συμμερίζομαι την αγωνία όλων αυτών των παιδιών που πηγαίνουν και δε νομίζω ότι είναι ο σωστός τρόπος να κάνεις το πρώτο σου βήμα. Κι εξάλλου δε μου αρέσει να είμαι ένας άνθρωπος που ασχολούμαι σοβαρά με τη μουσική και να πάω στο “The Voice” και να με κρίνει ο Ρέμος, η Βανδή, η Μελίνα ή οποιοσδήποτε άλλος», λέει ο τραγουδοποιός στο αμοντάριστο υλικό, λόγια τα οποία μεταδόθηκαν επακριβώς στη συνέντευξη.
Τι ισχυρίστηκε ο ίδιος στη χθεσινή του ανάρτηση στο Facebook;
«Στη μεν περίπτωση, του “Voice”, ναι, είπα αυτό που φρονώ και πιστεύω. Ότι “άν ήμουν νέος καλλιτέχνης (και είπα ΑΝ), δεν θα πήγαινα να με κρίνουν ο Ρέμος, η Βανδή, η Μελίνα κλπ».
Αλήθεια, εσείς ακούσατε να λέει «ΑΝ»;
Keywords
Τυχαία Θέματα