Το ξέσπασμα της Κλεοπάτρας Πατλάκη!

20:30 1/8/2015 - Πηγή: TVNea
Όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας απασχολούν ακόμα και την ώρα που κάνουμε τη βουτιά μας στη θάλασσα, για την οποία, ευτυχώς ακόμα, δεν φορολογούμαστε. Ούτε και για τον ήλιο μας. Τώρα, αν το σουβλάκι σου και το τσιπουράκι σου, θα πρέπει να βγεις στην παρανομία για να τα απολαύσεις, είναι άλλη ιστορία που θα δώσει έμπνευση σε κάποιον σεναριογράφο, δεν μπορεί.

Μια κωμωδία με γκροτέσκα στοιχεία είμαστε, χωρίς τσιρίδες αλλά με μπόλικη παραπληροφόρηση, ενισχυμένο φόβο και κάπου 5 δισεκατομμύρια ευρώ να φυλάσσονται κάτω από στρώματα, μέσα σε ειδικές κρυψώνες σε σπίτια νοικοκυραίων. Τόσα λέει είναι
τα χρήματα που «σήκωσαν» οι Έλληνες από τις τράπεζες για να μην τους βρει κάνα «κούρεμα». Δεν τα έβγαλαν στο εξωτερικό, ούτε σε θυρίδες. Τα έχουν καλά φυλαγμένα στο σπίτι τους. Την ίδια ώρα, κάποιοι απ' αυτούς τους Έλληνες είμαι σίγουρη ότι θα στέκονται στην ουρά ενός ΑΤΜ για να κάνουν δηλώσεις οργισμένες σε δελτία ειδήσεων. Μπορεί να βγαίνουν και καμιά selfie, εδώ που τα λέμε, για να 'χουν να θυμούνται. Αυτές θα είναι οι selfies της ανέχειας, απ' αυτές που δεν θα συγκεντρώνουν και πολλές…καρδούλες στο instagram.

Καμία σχέση δηλαδή με τις φωτογραφίες της Χρηστίδου με μαγιό. Κοντεύουν να ξεπεράσουν τα χρήματα που σήκωσε η μητέρα της Βαλαβάνη. Νομίζεις ότι κόλλησες ιό στον υπολογιστή. Κάθε μέρα κι ένα μαγιό μπροστά σου! Θα μου πεις, είναι μέχρι να πάρει εκπομπή. Έτσι και καβαντζώσει παρουσίαση θα έχει να τρέχει νυχθημερόν, οπότε πού καιρός για πόζες με μαγιό πριν και μετά τη δίαιτα, μετά και …μετά το ρετούς. Και δεν είναι η μόνη, για να είμαι δίκαιη. Μετά το Μπεν Χουρ με τη φωτογράφιση της Ναταλίας με μαγιό, απενοχοποιήθηκε το σελέμπριτι και τα πέταξε όλα έξω. Όλες με μαγιό. Φωτογραφίσεις, πόζες, δηλώσεις. Να δω με μαγιό την Περιστέρα να ανεβάζει selfie και να βυθιστεί η αριστερή πλατφόρμα του lifestyle.

Που, μεταξύ μας, χίλιες φορές να 'χω να σχολιάσω αν έχει κυτταρίτιδα η Δανάη Στράτου, παρά να παριστάνω την ειδήμων και να παίρνω στο λαιμό μου αθώο και φοβισμένο λαουτζίκο που ό,τι του δώσεις το «καταπίνει» σχεδόν αμάσητο. Χίλιες φορές να μαθαίνω ότι ο Μουτσινάς, αν δεν πάει στον Alpha, θα πάει ETV, αν δεν πάει κι εκεί θα μείνει ΑΝΤ1, όπου ήρθε και μίλησε η Ηλιάκη την ώρα που η Καινούργιου θέλει να πάρει στην εκπομπή της τον Κωστόπουλο, ο οποίος, όμως, συζητά με το Mega για την απογευματινή ζώνη, την οποία το Mega θα έδινε στη Μακρυπούλια αλλά μετά δεν της έδωσε σημασία με αποτέλεσμα η Ζέτα τελικά να παρακολουθεί τη συναυλία του Χατζηγιάννη από τα παρασκήνια.

Ναι, σωστά καταλάβατε, το τηλεοπτικό ρεπορτάζ βαράει μύγες, καθώς τα κανάλια πλατσουρίζουν σε συζητήσεις μέχρι κάπου να κατασταλάξει η κατάσταση. Κατά συνέπεια, όποια φήμη ακούσετε μπορεί να είναι αλήθεια, μπορεί και πάλι να είναι απλά φήμη.

Όπως και το καλοκαίρι του 2015. Κάποιοι λένε ότι ήρθε, κάποιοι άλλοι ακόμα το περιμένουν. Όπως οι παπαράτσι περιμένουν τη Μενεγάκη να σκάσει μύτη με μπικίνι στην Άνδρο κι αυτή εξαφανίζεται με τα φουσκωτά.

yupiii.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα