Το... θρίλερ με το "Just" συνεχίζεται !

09:15 22/10/2011 - Πηγή: TVNea
Σε θρίλερ και μάλιστα σε θρίλερ πολλών επεισοδίων, εξελίσσεται η δεύτερη τηλεοπτική έκδοση του "Just the two of us" ! Τι κι αν βρισκόμαστε μόλις είκοσι μέρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα του prime-time του Mega ; Ακόμα κανείς δεν είναι σε θέση να σου απαντήσει υπεύθυνα και με σιγουριά, για το αν το επιτυχημένο σόου του Μεγάλου Καναλιού, τελικά κάνει πρεμιέρα είτε τέλη Νοέμβρη, είτε αρχές Φλεβάρη στους δέκτες μας.

Βλέπετε, ο προυπολογισμός του Mega είναι πετσοκομμένος λόγω
κρίσης - πρόκειται για διακαναλικό φαινόμενο... - με αποτέλεσμα καθημερινά να προσπαθούν οι άνθρωποι του καναλιού να εξοικονομήσουν το μπάτζετ που τους χρειάζεται, έτσι ώστε να μην μείνει το "Just" στον μούσκιο για μακρύ χρονικό διάστημα.

Οπως μου είπαν χαρακτηριστικά υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του καναλιού, το χειρότερο σενάριο είναι εκείνο που θέλει το "Just the two of us" να βγαίνει στον αέρα με την ανατολή της νέας χρονιάς, ενώ οι πάντες προσπαθούν να τα καταφέρουν και να βγει το σόου στον αέρα πριν τις γιορτές και αν είναι δυνατόν, μέχρι τα τέλη του Νοέμβρη.

Ετσι κι αλλιώς η παραγωγή του σόου και το όλο του στήσιμο έχει ,ήδη, ολοκληρωθεί οπότε οι πάντες είναι σε ετοιμότητα για να κάνουν πρεμιέρα, αρκεί να δουν να ανάβει από την πλευρά του καναλιού το πράσινο φως !

tlife.gr.Γράφει η  Νάνσυ Νικολαίδου


Keywords
Τυχαία Θέματα