Το Τατουάζ: Έριξε αυλαία με ανατρεπτικές εξελίξεις

10:46 28/6/2019 - Πηγή: TVNea
Το τέλος για Το Τατουάζ έφτασε, καθώς έριξε την τηλεοπτική του αυλαία με ανατρεπτικές εξελίξεις. Μία ερωτική αστυνομική σειράς που καθήλωσε εκατοντάδες τηλεθεατές με τη γρήγορη πλοκή και τους φόνους της.

Ο Σέκερης καμάρωσε την Αθηνά στην αποφοίτησή της, αλλά τα γεγονότα δυστυχώς, χάλασαν το ευχάριστο κλίμα, αφού η Αμαλία μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από το σπίτι τους, με τον χωρισμό τους να γίνεται σε φιλικό κλίμα φυσικά. Αντίθετα, ο γιος του επέστρεψε στο σπίτι και η χαρά του Διοικητή ήταν μεγάλη. Ενώ, Η Τατιάνα σε ανύποπτο χρόνο μίλησε στον Σέκερη
για την εμπλοκή του Τόνυ στο εμπόριο όπλων και προσπάθησε να τον πείσει ότι έχασε το μωρό της.

Ωστόσο, έριξε στάχτη στα μάτια του και υποκρίθηκε πως όλα τέλειωσαν ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Τόνυ. Παράλληλα, ο Τόνυ συναντήθηκε για τελευταία φορά με τη Μαργκώ και με τον τρόπο του την αποχαιρέτησε λίγο πριν φύγει για το Χονγκ Κονγκ. Τελικά, η Τατιάνα και ο Τόνυ κατάφεραν να το σκάσουν και να γλιτώσουν.

Ο Πρέσβης οριστικοποίησε το «χτύπημα» κατά της Μαργκώ, αφού ήταν σίγουρος ότι είχε προδώσει την εμπιστοσύνη του Συμβουλίου. Κάνεις όμως, δεν περίμενε ότι η Μαργκώ θα πέσει θύμα άγριας δολοφονίας… Τα νέα για τη σύλληψη του Σωκράτη άφησαν τους πάντες άφωνους.

Σε ταξιδιωτικό πυρετό ήταν συνεχεία η Ελένη, μιας και μετακόμισε μόνιμα στο Λονδίνο, αντίθετα ο Παύλος δεν μπόρεσε με τίποτα να δεχτεί πως ένα από τα παιδιά του μετανάστευσε και έφυγε από κοντά του. Ενώ, ο Χάρης έκανε κάτι πολύ γενναίο μπροστά στον Παύλο και κατάφερε να τον εντυπωσιάσει.

Ο Στέφανος και η Όλγα ετοίμασαν το δωμάτιο του μωρού με την Λήδα να μην σταματάει ποτέ τα δικά της νάζια. Ο Αλέξανδρος γιόρτασε την πώληση της εταιρείας. Έτσι, η Άννα και ο Αλέξανδρος έζησαν την απόλυτη ευτυχία, αφού έμαθαν ότι θα γίνουν γονείς. Ενώ, όταν ο Ορφέας επικεντρώθηκε στο τελευταίο του θύμα, δεν κατάφερε να την γλυτώσει και συλληφθεί οριστικά.

Ο Στέφανος και η Όλγα ετοίμασαν το δωμάτιο του μωρού με την Λήδα να μην σταματάει ποτέ τα δικά της νάζια. Ο Αλέξανδρος γιόρτασε την πώληση της εταιρείας. Έτσι, η Άννα και ο Αλέξανδρος έζησαν την απόλυτη ευτυχία, αφού έμαθαν ότι θα γίνουν γονείς. Ενώ, όταν ο Ορφέας επικεντρώθηκε στο τελευταίο του θύμα, δεν κατάφερε να την γλυτώσει και συλληφθεί οριστικά.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα