Το συγκινητικό ποστ της Φιλιππίδου για τον Χατζησάββα: «Αγαπητέ Μηνά, δεν ήρθα στην κηδεία σου...»

16:31 5/12/2015 - Πηγή: TVNea
Έχουν περάσει μόλις λίγες ημέρες από εκείνη που ο Μηνάς Χατζησάββας άφηνε στον Ευαγγελισμό την τελευταία του πνοή ύστερα από σοβαρό και ξαφνικό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε. Ο καλλιτεχνικός κόσμος πενθεί για τον χαμό του. Ανάμεσά τους και η Σοφία Φιλιππίδου η οποία παραδέχεται πως δεν υπήρξαν ποτέ κολλητοί φίλοι, όμως θυμάται στιγμές μαζί του και του απευθύνει τον «λόγο» σαν να βρίσκεται απέναντί της και να την βλέπει.

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε η ηθοποιός να πει το τελευταίο αντίο στον αξέχαστο συνάδελφό της. Διαβάστε το συγκλονιστικό ποστ
της στο Facebook.
«Αγαπητέ Μηνά, δεν ήρθα στην κηδεία σου. Θα σου εξηγήσω άλλη φορά. Όμως σε είδα στο ύπνο μου, όχι εσένα ακριβώς, όχι την μορφή σου, αλλά κάποια χειρόγραφα σου, ίσως να’ ταν δακτυλόγραφα με την υπογραφή και την σφραγίδα σου από κάτω με μπλε μελάνι: “Μηνάς Χατζησάββας” και με το μήνυμα πως αυτά τα “έργα” σου πρέπει να τα “ανεβάσω” εγώ, έτσι “έλεγε” το όνειρο. Δεν ήμασταν φίλοι εντάξει, θυμάμαι όμως, εκείνη τη φορά που ήρθες να με δεις σε μια παράσταση και στο τέλος στα καμαρίνια με αγκάλιαζες δυνατά και με ζουλούσες και με φιλούσες και μ’ έσφιγγες, όπως κάνουμε με τα αγαπημένα μας ζώα... αυτό το θυμάμαι έντονα, σχεδόν άφησες πάνω στο σώμα μου το αποτύπωμα σου... Και τώρα που γράφω ενώ “εκεί” είσαστε μαζεμένοι σε σκέφτομαι και τσούζουνε τα μάτια μου»

gossip-tvhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα