Τι θα δούμε στο Joy το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στις 14:00 στον ΑΝΤ1

14:02 5/12/2015 - Πηγή: TVNea
Ένας αλλιώτικος κόσμος μας περιμένει κάθε Σαββατοκύριακο στις 14:00 στην τηλεόραση του Αντ1… ο κόσμος του Joy!
Το Σάββατο η Δούκισσα συναντά τον Κώστα Φραγκολιά και μιλούν για τις «hαppy dayς» του, αποκαλύπτει ποιο κορίτσι από την ελληνική τηλεόραση του αρέσει πολύ, την απώλεια του πατέρα του και το ενδεχόμενο να γίνει ο ίδιος πατέρας: «Δεν νιώθω γλάστρα, λέω και 10 ατάκες στην εκπομπη. Η Ελένη Τσολάκη είναι περίεργη στα ερωτικά της. Ο πατέρας μου χάθηκε όταν ήμουν 12 ετών. Θα ήθελα ήδη να ήμουν πατέρας». Η Πηνελόπη Πλάκα
εξομολογείται τη σχέση της με την αυστηρή μαμά της, τον σύντροφό της Κώστα Αποστολάκη και την επιθυμία της να αποκτήσει δικό της παιδί: "Η μαμά μου είναι πολύ αυστηρή. Δεν μου μιλούσε για μια ερωτική μου επιλογή. Εγώ μαγειρεύω πολύ καλά, ο Κώστας όχι. Στα 30 μου θα ήθελα ένα παιδί"
Την Κυριακή η Δούκισσα υποδέχεται την Μπέσυ Μάλφα! Πως είναι να συνεργάζεται με τον σύζυγό της; Ο γάμος, η οικογένεια, το Your face sounds familiar, τα παιδικά της χρόνια και η επιλογή των παιδιών της να γίνουν ηθοποιοί: "Το επώνυμο τους είναι εμπόδιο. Ο Γεράσιμος είναι ο πασάς μου, ο θεός μου! Με τα αγόρια δεν τα πήγαινα καλά μικρή. Έχω πάθει ηλεκτροπληξία". Ο Λάμπης Λιβιεράτος αφοπλιστικά ειλικρινής εξομολογείται στη Δούκισσα την αδυναμία που έχει στις κόρες του, το πόσο αυστηρός είναι μαζί τους και πως αντιδρά αν κάνουν κάτι χωρίς να τον ρωτούν, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο παρελθόν και τον έρωτα που υπάρχει τώρα στη ζωή του: «Με την κόρη μου έχουμε κοντρίτσες. Θέλω να με ρωτάνε σε ότι κάνουν. Χάνω το παιχνίδι όταν γίνομαι αυστηρός. Ασχολούνται με τα προσωπικά μου χωρίς να το προκαλώ. Είμαι ερωτευμένος. Είδα ξεκάθαρα ποιοι θέλουν το καλό μου και ποιοι το κακό μου».

http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
joy σάββατο 5 δεκεμβρίου δουκισσα
Τυχαία Θέματα