Το «Νησί» ανοίγει πανιά για…διεθνή καριέρα!

13:31 26/5/2011 - Πηγή: TVNea
Τελευταίο επεισόδιο προχθες για το "Νησί" και όπως ήταν αναμενόμενο, η δραματική σειρά του Mega κατάφερε για μια ακόμη φορά να τινάξει την AGB στον αέρα, σημειώνοντας ποσοστό τηλεθέασης 64,6%.

Έπειτα από έναν όμορφο τηλεοπτικά χειμώνα, γιατί κατά τ’ άλλα μόνο όμορφος δεν ήταν ο χειμώνας μας, η σειρά - φαινόμενο όπως χαρακτηρίστηκε το «Νησί», έριξε χθες βράδυ αυλαία με ένα δυνατό επεισόδιο. Η κόρη της Σοφίας, η Αλέξις, και μαζί της και το κοινό πήραν τις απαντήσεις που έψαχναν εδώ και μήνες,
ενώ ο αγαπημένος Γιώργης… η πιο τραγική φιγούρα του «Νησιού», άφησε την τελευταία του πνοή στα νερά της Κρήτης! Ας τα πάρουμε, όμως, λίγο από την αρχή… Τον Δεκέμβριο του 2009 ξεκίνησαν τα πρώτα γυρίσματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν στην Κρήτη… από την Πλάκα και τη Σπιναλόγκα, μέχρι την Ελούντα και τον Άγιο Νικόλαο. Γυρίσματα έγιναν και στο Λονδίνο, απ' όπου ξεκινάει να ξετυλίγεται το κουβάρι της πιο αγαπημένης τηλεοπτικής ιστορίας των τελευταίων χρόνων.


Το ρεκόρ του 62%
Από το πρώτο  κιόλας επεισόδιο -11 Οκτωβρίου 2010-, το «Νησί» μάγεψε το κοινό. Απόδειξη; Τα κοντέρ της AGB «τρελάθηκαν» με τη σειρά του Mega να σημειώνει την  πρώτη Δευτέρα προβολής του ποσοστό τηλεθέασης 61,7%. Το ίδιο έγινε και στο δεύτερο επεισόδιο με το 62% του συνόλου του κοινού να μένει καθηλωμένο προκειμένου να παρακολουθήσει τη συνέχεια της πιο ενδιαφέρουσας ιστορίας, αλλά και πιο καλοδουλεμένης σειράς που πέρασε από τους δέκτες μας τα τελευταία χρόνια. Μετά από 26 επεισόδια, ο επίλογος γράφτηκε, και το «Νησί» ετοιμάζεται ήδη για διεθνή καριέρα.

Τηλεοπτικά δίκτυα σε Νορβηγία, Ιαπωνία, Τουρκία, Ισραήλ, Πολωνία και χώρες των Βαλκανίων, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να αποκτήσουν τα δικαιώματα προβολής του. Μάλιστα, αυτή την περίοδο το Mega είναι σε επαφή µε μεγάλη εταιρεία διανομής οπτικοακουστικών, ώστε να αναλάβει τη διανομή του «Νησιού» σε Ευρώπη, Λατινική Αμερική, Αυστραλία και Ασία.

Πηγή: Πρώτο Θέμα online
Keywords
Τυχαία Θέματα