Τηλεκοντρόλ: Σχολιάζοντας το Dancing with the Stars 4

15:31 21/10/2013 - Πηγή: TVNea
Με πολύ μεγάλη φόρα ξεκινά ο 4ος κύκλος του Dancing with the Stars στον ΑΝΤ1.Μεγάλη έκπληξη για έμενα η απαστράπτουσα Δούκισσα Νομικού που διαπιστώσαμε ότι μπορεί να τα πει πολύ καλύτερα απ ότι στο τρέιλερ..Ξεκίνησε με άγχος το οποίο και απέβαλε στη συνέχεια του show. Ήταν έτοιμη για όλα
κι αυτό φάνηκε. Άλλωστε ξέρει πολύ καλά ότι είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να δείξει τι πραγματικά αξίζει, κι αν κρίνουμε ότι στην πρεμιέρα ήταν πολύ καλή η συνέχεια αναμένεται να είναι ακόμα καλύτερη.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου το ''δούλεψε πολύ''. Ήταν χαλαρή και χωρίς άγχος στην παρουσίαση των backstage.Η καλύτερη επιλογή που θα μπορουσε να γίνει φέτος...

Παρα το μπλακ ουτ στο στούντιο του show, το πλατό ήταν αρκετά λαμπερό με πολύ λίγες αλλαγές. Η μεγαλύτερη αλλαγή έγινε στο green room όπου είναι ένα μπαλκόνι στα πρότυπα του εξωτερικού..

Όσον αφορά τους διαγωνιζόμενους, την παράσταση έκλεψε με διάφορα η Κλέλια Πανταζή ενώ παρα πολύ καλός ήταν και ο Μιχάλης Μουρούτσος Η Στικούδη,Αραβανή και Χρυσπα έκαναν τις πιο sexy εμφανίσεις , προκαλώντας καρδιακά επεισόδια στο αντρικό κοινό.
Σε γενικές γραμμές όμως όλοι οι διαγωνιζόμενοι ήταν πολύ καλή με το πήχη να έχει ανέβει πολύ φέτος.

Στην τηλεθέασης το show όπως αναμενόταν σάρωσε χτυπώντας 40νταρια. Που και να αρχίσουν και οι αποχωρήσεις.

Διαβάστε τι έγινε χθες στο LIVE EVENT του TvΝέα
Keywords
Τυχαία Θέματα